Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hány évvel a nyugdíj előtt...

Come back kérdése:

Hány évvel a nyugdíj előtt nem rughatnak ki?

Figyelt kérdés

2015. nov. 11. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Simán kirúghatnak,akár 1 nappal a nyugdíj előtt is! Túl van misztifikálva ez a védett kor téma!

Egy HR-es lányka.

2015. nov. 11. 12:18
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Amiről te beszélsz, mára nem létezik akkor se, ha véletlenül még volna törvény rá. Mi a törvénytelenség országa vagyunk.
2015. nov. 11. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
áLlami helyről nem rúgnak ki ma sem.
2015. nov. 11. 13:02
 4/8 anonim ***** válasza:

"áLlami helyről nem rúgnak ki ma sem."

Nem-e? Csak jó okot kell találni.

2015. nov. 11. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Nyugdíj előtt 5 évvel nem rúghatnak ki egyből. Fel kell ajánlani egy a szakképzettségednek megfelelő munkakört. Azután ha azt nem fogadod el, akkor már csak egy utad lehet, kapun ki.

Ismerek olyat, akinek 4 éve volt a nyugdíjig. Nem rúgták ki, de egyszercsak beszélgetésre hívták, felajánlottak neki egy a meglévőnél alacsonyabb munkakört, fájó szintű fizetéscsökkenéssel. Volt választási lehetősége.

2015. nov. 11. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Lehet, hogy van, akinek ez választási lehetőség. Én inkább formalizmusba bújtatott kényszernek nevezném.
2015. nov. 11. 14:15
 7/8 anonim ***** válasza:
#3 ezt nekem mondod? Én vagyok a cáfolat! Sokadmagammal.
2015. nov. 11. 14:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Bármikor kirúghatnak. Különösen akkor, ha okot adsz rá (lásd: "énnekem mán minden mindegy, mán én ide csak úgy bejárogatok, hogy meglegyen az a két évem a nyugdíjhoz"), de okot mindig lehet találni.
2015. nov. 12. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!