Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogy létezhet ez a Kocsis...

Hogy létezhet ez a Kocsis Máté-féle ügy? Ha jól értem, ezzel kimondta a bíróság, hogy melegnek lenni mégis nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Nem tudom másképp értelmezni, hiszen ha a mindig hangoztatott "egyenlő" és diszkrimináció-mentes stb lenne, azaz egy semleges tulajdonságnak számítana, akkor egyáltalán hogy lehet valaki jó hírnevét megsérteni azzal, hogy meleg?

Ezzel akkor nem mást állít a bíróság, minthogy bizony az kőkeményen ciki, és aki ilyet mer állítani valakiről, az bizony durva jogsértést követ el.

de hol élünk?

2015. nov. 5. 12:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Rettegj a "fityussz diktatúrtól" kérdi! :D

Ahogy látom ez a kérdésed lényege.

2015. nov. 8. 12:55
 32/36 A kérdező kommentje:

ja dehogyis ... az amolyan alaptétel, már túl vagyok azon, hogy egyáltalán megkérdőjelezzem.

de most őszintén! te elképzelhetőnek tartod, hogy egy mai vezető fideszesnek bármelyik bíróság ne adjon igazat?

2015. nov. 8. 14:37
 33/36 anonim ***** válasza:
ne vergődj már, kérdező, unalmas
2015. nov. 8. 14:51
 34/36 A kérdező kommentje:
hát hiába unalmas, látod, h egyetlen érdemi válasz sincs ... (vagyis na de oké, 1 volt, ez igaz)
2015. nov. 8. 20:43
 35/36 anonim ***** válasza:

"te elképzelhetőnek tartod, hogy egy mai vezető fideszesnek bármelyik bíróság ne adjon igazat?"

Én simán! Az már más kérdés, hogy ez neked azért nem lesz elfogadható válasz, mert te máshogy képzelted el.

2015. nov. 9. 06:54
 36/36 A kérdező kommentje:
nem az a baj. nem én képzelem el máshogy, hanem sajnos én tapasztalom máshogy. és azért ez nagy különbség ... (hidd el, elég sok üggyel találkozom, de kb veszett fejsze nyele, ahol "rendszerellenes" az ügyfél)
2015. nov. 9. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!