Hogy létezhet ez a Kocsis Máté-féle ügy? Ha jól értem, ezzel kimondta a bíróság, hogy melegnek lenni mégis nagyon gáz?
Nem tudom másképp értelmezni, hiszen ha a mindig hangoztatott "egyenlő" és diszkrimináció-mentes stb lenne, azaz egy semleges tulajdonságnak számítana, akkor egyáltalán hogy lehet valaki jó hírnevét megsérteni azzal, hogy meleg?
Ezzel akkor nem mást állít a bíróság, minthogy bizony az kőkeményen ciki, és aki ilyet mer állítani valakiről, az bizony durva jogsértést követ el.
de hol élünk?
Mondom hogy félkegyelmű vagy.
Jól írják, nem neki kell bizonygatnia, hanem annak, aki vádol.
igen, ebben jogilag igazatok van, a felperest terheli a bizonyítási kötelezettség, na csak nehogy aztán fél év múlva mégis előkerüljön valami .... ebben az esetben bizonyítási indítvánnyal éltem volna Klára helyében, amit természetesen elutasítottak volna, és hát valljuk meg, vajon a mai bírósági rendszerben mennyi esélye van annak, hogy ne egy fideszes emberkének adjanak igazat? Egyátalán elméletileg bárki elképzelhetőnek tartja? (én nem nagyon...)
Hidd el, h egy teljesen heteró és IQ-s ember max jót röhög az egészen, de minimálisan se érdekli, ha valaki ezt gondolja róla, ő attól még ugyanúgy hajtja a csajokat, sőt, ugyanúgy vannak meleg haverjai, ugyanis egyszerűen hidegen hagyja a dolog, nem gondolja, hogy ettől elkapná vagy vki őt annak nézné. Akinek ez fáj és sértőnek érzi, ott azért már el kell gondolkodni, mi is mozgatja a szálakat. Ez csak színtiszta pszichológia.
"Akinek ez fáj és sértőnek érzi, ott azért már el kell gondolkodni, mi is mozgatja a szálakat. Ez csak színtiszta pszichológia."
- na elmész a vasporosba ezzel a rohadt libernyák dumával, de gyorsan. Nem fogjátok lehúzni a mocsárba az embereket, ne is ábrándozzatok rajta. Ez a tiszta igazság.
1.Mondom hogy egybites vagy.
Én is simán alátettem volna egy ilyen majomnak, hagy perkáljon, aztán küldenék neki képet is, hogy milyen jó kis bútort vettem belőle :)
2.Én a helyedben inkább magamat elemezgetném, szánalmas, ahogy fantáziálsz arról, hogy de hátha kiderül, hátha kiderül.
Szemmel láthatóan valami nincs rendben veled.
Ha valaki engem leateistáz, akkor az nekem sértő, mert nem vagyok az.
Ez egy híres politikus. És nem akarja, hogy róla pletykáljanak. Főleg nem valótlanságot.
aha, hát lényeg még mindig nincs sehol ...
#14: miből gondolod ezt? megnyugtatlak, abszolút jól vizsgálható, de olyannyira, h még vizsgálat nélkül is azonnal feltűnik egy tapasztaltabb szakembernek, bizonyos tesztek alapján.
Lényeg a lényeg h bizonyíték nélkül se pro se contra nem lehetett volna dönteni sztem, idáig akkor 0-0 az állás, és mivel fideszes az alperes a fideszes bíróág előtt, hát el is dőlt a kérdés: 1-0.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!