Ezt én megtehetem? 16F
Simán kizárhatta őket, ha volt rá indok, ez megoldható.
Ha a bátyád a gyámod, minden további nélkül megtehetitek. Ettől függetlenül tudj róla, hogy amikor betöltöd a 18-at, el kell hogy számoljon neked az örökségeddel. Számlát te is nyithatsz, nyugodtan mehet oda a földek jövedelme, ha elég érettnek érzed magad, hogy önállóan intézd a megélhetésedet.
Szóval kukáznád apádat, anyádat.
Van a világban egy megbonthatatlan törvény: ok-okozati láncolat van. Ebből a nagy Tanítók, vallásalapítók mutattak lehetőséget a kilépésre, Buddha tanításai erről szólnak.
És minden tettünknek következménye van - ok-okozati láncolatban, ahol okozat a következő láncszemnél ok és így tovább.
Sajátos tragédiája létünknek, hogy nincs semmiféle vagyon, anyagi eszköz, ami ettől megszabadíthatna.
Ez tudatunk szellemi-lelki részéhez tartozik, nem a fizikai-testihez. A szándék már belenyomódik az anyagba, mint pecsét a viaszba. Könnyen belenyomódik, és nehéz kisimítani.
A fentieket többször olvasd el, próbáld megérteni..
De: Ha rám hallgatsz azt csinálsz, amit akarsz.
Akkor ez is meg van oldva.:-)
Bocs, tényleg semmi közöm hozzá, de elég érdekes szüleid vannak, ha a bátyád lett a gyámod, azért ennek nyomós indoka szokott lenni. Mindenesetre kár, hogy a jelek szerint nem kapsz megfelelő felnőtt támogatást (lelkileg, nevelés terén), vigyázz magadra, a pénz azért nem minden. Pláne ha könnyen jött...
Figyelj egy kicsit rám!
Nem tudom mit vétett ellened Anyukád és Apukád, nincs is közöm hozzá, de mégis csak a szüleid.
Gondolj bele, hogy mit szólna a nagymamád, ha még élne és tudná, hogy éppen arra készülsz, hogy kidobd a szüleidet.
Szerinted Ő is ezt tenné??
Családi perpatvar lvl 100, de a saját szüleid nélkül hol lennél? Mamád meg csak úgy random termet?
TISZTELET!
Tisztelet, amit nem egy kamasz 16 éves pelyhedző fanszörzetű fiú felé kell tanusítaniuk az öregeidnek. Mindenki veszekszik a szüleivel 16 évesen, ez normális. Főleg, h nekem is voltak gazdag barátaim 16 évesen (én nem voltam az), de amiket ők műveltek, mert megtehették az visszagondolva felelőtlenség volt, pedig én is velük voltam. Bár az egyik meghalt azóta már, de biztos nem azért mert olyan kocsija volt, ami 130-al tudott csak menni.
Bocsi, de felháborító az, amit tenni akarsz csak azért mert hisztis kislány vagy és valamivel vissza akarsz vágni, h megmutasd neked van igazad.
Gratulálok -.-"
Nem ismerem a pontos körülményeket, de van az a "család" aki megérdemli a kérdező által is említett "kirakást". Nem kell bemutatni a pénzsóvár, irigy embereket, aki nem ismer ilyet, az ÁLOMVILÁGBAN él. Az erkölcsi oldalnak két fele van. A gyerek is viselkedjen, de a szülő is beszéljen ember módjára.
Nem hiába hagyta a gyerekre a vagyonát. Ez elég sok mindent elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!