Ezt én megtehetem? 16F
Pofátlan kis d.ög vagy.
A szüleidről van szó, akik felneveltek téged,ruháztattak, elláttak! Legyen már az a minimum, hogy lakhassanak mamád házában!
Amúgy meg nem teheted meg, majd 2 év múlva.
Mi az, hogy nem hagytad, hogy haszonélvezetet tegyenek rá? Hisz kiskorú vagy, ők döntenek helyetted, neked semmiféle szavad nincs hivatalosan.
Komolyan mondod, hogy hirtelen gazdag lettél (ami nem is igaz, mert nem rendelkezhetsz a vagyonoddal míg nagykorú nem leszel), és elzavarnád a saját szüleidet mintha valami idegen senkik lennének? "Csak" azért, mert hirtelen a (tini)fejedbe szállt a dicsőség?
Arról nem is szólva, hogy a 20 éves -valószínűleg iszonyú nagy élet- és üzleti tapasztalattal rendelkező- bátyád sec-perc alatt vágná tönkre a vállalkozásotokat.
Valóban nem segítő szándékkal írtam a válaszom, de felháborít az ilyen kis taknyosok viselkedése. Anyádék helyében akkora pofont adnék, hogy a fal adja a másikat - pedig nem vagyok a gyerekverés híve.
"Tavaly meghalt a nagymamám, és rám hagyta a házát, a földjeit (300 hektár) és sok pénzt."
Ha élnek a szüleid, akkor hogy hagyott ki egy lépcsőt? Legalább a kötelesrész járna nekik és nem hiszem, hogy nem igényelték volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!