Igaz, hogy magyarországon nem tilos embert ölni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 19:05
12/33 anonim válasza:
A BTK azt sem tartalmazza, hogy a szőröstalpúak nem szőröstalpúak... banyek, mik vannak. :-D
13/33 Koplárovics Béci válasza:
"ebben tévedsz. büntetés jár érte. kimondja a törvény. de azt nem mondja ki sehol, hogy tilos lenne."
Ilyen alapon nem tilos az orrod hegyére üríteni egy marha végbelének a tartalmát sem. Meg semmi más nem tilos. Csak büntetés jár sok dologért.
14/33 A kérdező kommentje:
azt nem mondtam hogy nem szép dolog. csunya dolog. nagyon csunya dolog. de ettől még szabad. és nem csak önvédelemből. sportból, szorakozásbol, unalomból is. sajnos büntetés jár érte. de ettől még szabad. én pl. sehol se láttam még olyan táblát kitéve, hogy embert ölni tilos, és gyanitom, hogy nincs is sehol ilyen. a btkban is csak az van leirva mi jár érte az nem hogy tilos.
2015. okt. 9. 07:17
15/33 anonim válasza:
Déja vu... egyszer mintha már megbeszéltük volna, hogy járathatnád az agyad értelmesebb dolgon is.
16/33 anonim válasza:
Na, látom tegnap a szokásos, napi hülyegyerek kérdés is megvolt.
Attól, hogy ott kifejezetten nem írja míg tilos, tiltó rendelkezésnek hívják.
Nyilván, ha 5 percnyi BTK olvasás után kezdesz el okoskodni akkor ez jön le, amit itt összehordtál marhaságot.
17/33 anonim válasza:
Egyébként teljesen igaza van Kérdezőnek! A marha amerikai betette a macskát a mikróba, mert a használati utasítás nem írta, hogy nem szabad beletenni, és a marha amerikai feljelentést tett, és a marha amerika ítélkezés igazat adott neki. Efelé haladunk.
18/33 A kérdező kommentje:
ezek szerint ha megölök valakit feljelenthetem az államot hogy nem szólt arról, hogy ezt nem szabad?
2015. okt. 9. 18:03
20/33 anonim válasza:
Amúgy meg,amennyit belefeccölsz ebbe a marhaságba, abból akár valami értelmesebb dologra is juthatna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!