Támogatnál egy olyan törvényt, hogy a ló és a szarvas Magyarországon szent állatnak számítson, tilos legyen őket fogyasztani és élelmiszert készíteni belőlük?
Figyelt kérdés
2015. júl. 9. 20:12
1/16 anonim válasza:
A lovat amúgy sem nagyon eszik meg a magyarok.
2/16 anonim válasza:
Mi értelme volna? Lóhúst amúgy se sűrűn eszünk, a szarvas és őzvadászat meg amiatt is van, mert a mezőgazdaságnak elég szép károkat tudnak okozni, szóval mindenképp ritkítják az állományt. Innentől kezdve, ha már egyszer úgy is kilövik őket, nem jobb ha legalább ételnek felhasználják?
4/16 Bob the builder válasza:
nem én mind a kettőnek a húsát szeretem
5/16 anonim válasza:
Egyiket sem fogyasztom, de ettől függetlenül nem.
6/16 anonim válasza:
Azért ha a lóhús fogyasztása ma nem is olyan elterjedt mint a csirkehús, mégsem mondanám ritka dolognak. Valószínűleg a nomád őseink is ettek lóhúst ezért hülyeségnek tartom betiltani. Már persze ha a lovasnemzet dolog miatt akarod.
7/16 anonim válasza:
És miért akarod, hogy tiltva legyen?
8/16 anonim válasza:
Támogatnám a törvényt, de csak ha a rézfaszú bagolyra is vonatkozna!
9/16 anonim válasza:
Csináljanak Overdose-ból is parizert meg virslit! :)
(Kár hogy már elhamvasztották)
10/16 anonim válasza:
Nem, mert az őz és szarvas húsa a legfinomabb a világon!
Na jó, az alaszkai tőkehal és a szilvásváradi pisztráng is fejedelmi eledel, de az ugye hal.
Lovat még nem ettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!