Magyarországon Tilos a szélerőmű építés? EZ IGAZ? Hátétépé://kp.hu/magyarorszagon-tilos-szeleromuvet-epite ni-megdobbento/
Figyelt kérdés
2015. márc. 24. 13:36
1/8 Tengor válasza:
Elolvastad a cikket? Nem tilos, csak a bürokrácia az eszközeivel megakadályozza.
2/8 anonim válasza:
Nem tilos,csak lovat szopsz,mire végig járod a hivatalos utat. + jó sok és vastag borítékot kell zsebekbe raknod.
Ehz Madzsharohrshág! Welcomme!
3/8 anonim válasza:
Amíg az államtitkárt nem röhögik ki felettesei, mert szerinte nem kell szélerőmű, mivel van szélcsendes idő is és nem kell naperőmű, mert naponta van éjszaka, ne várj túl sokat!
4/8 anonim válasza:
Tehát akkor ez itt egy reklám a linkelt oldalnak, ugye? ;)
5/8 A kérdező kommentje:
Pedig a vertikális szélgéphez már az is elegendő ha egy kis szellő van.Szerintem az egyik legjobb befektetés.Hamar megtérül az ára és biztonságos folyamatos megélhetést biztosít.Kb40ft-ot fizet KW-ként a szolgáltató a visszatöltött áramért.Azt olvastam h NEM adnak rá engedélyt.Valahogy csak van vmi járható út erre nem?Annyi cég van amelyik foglalkozik szélgépek telepítésével és mindegyik megél.Úgy gondolom hogy ezek az oldalak propaganda jellegűek h még csírájában elfojtsák ha valaki ilyen befektetésben gondolkozik.Ti hogy vélekedtek erről?
2015. márc. 24. 15:19
6/8 anonim válasza:
2. Vagyok.
El lehet intézni,de kell boríték...
7/8 Tengor válasza:
#5, aki egy ilyen oldal alapján tájékozódik ahelyett, hogy az illetékes szervet keresné fel, az megérdemli, hogy elfojtsák.
8/8 Koplárovics Béci válasza:
A Kisalföldet akkor porig kell rombolni, mert ott már van egy csomó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!