Létezik olyan program gépre vagy telefonra, amivel mondjuk egy házat lehetne (megépíteni és/vagy) berendezni?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 19:43
2/7 anonim válasza:
Ha játékot keresel, akkor az amit az előző írt, a Sims franchise valamely tagja.
Ha program, akkor a legismertebb az ArchiCAD, viszont ez professzionális szoftver, rettentő drága, és nem hobbitervezésre való. Illetve az AutoCAD, viszont ha jól tudom az csak vektorgrafikus, 3D-s környezetben való szerkesztés nincs benne.
A Google-nek viszont van a SketchUp nevű viszonylag felhasználóbarát, amatőr 3D modellező programja, azt ajánlanám kipróbálni.
3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm,igen csak hobbira van nem akarok programot venni,de nem is a Sims-re gondoltam:) hanem progamra amiért nem kell fizetni és 3D-s:) és köszönöm:)
2015. jan. 25. 20:13
4/7 anonim válasza:
A nevét nem tudom, de ha privátba elküldöd az emailedet holnap áttküldöm neked az egész fájlt. Mert a linkjét törölték. Nekem nagyon bevállt és ingyenes!
6/7 anonim válasza:
Második vagyok. Akkor az amit mondtam, Google SketchUp.
Ingyenes, alap 3D modellező / látványtervező program.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítségeteket,az E-mail-emet elküdltem,a netes verziót is megnézem majd:)
2015. jan. 29. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!