Törvénybe ütköző magán vagy közterület felett drónt reptetni és légifelvételeket készíteni?
Örülök neki, hogy te így ismeretlenül is tudod, hogy én milyen suttyó vagyok! Én azokat csapnám le minta a huzat, akik így arcoskodnak az interneten, és feltételezik rólam, hogy másokat kukkolnék a drónommal... Amatőr madarász és természetfotós vagyok, úgyhogy legfeljebb néhány állat személyiségi jogait sérteném meg...
Elsőnek köszönöm a válaszát!
Szerintem se kellett volna piacra dobni.
A sok pedofil állat ki tudja hány óvoda felett repteti ezeket a sz*rokat.
Ja, a pedofilok hármasával veszik a drónokat XD
jézusom
Én nem azt mondom,hogy az összes drónt erre használják,de valószínű,hogy sok drónt erre használnak.
Nem minden fegyverrel ölnek embert,de van amelyikkel igen.Én ebből indulok ki.
Bocsi, de eleve rosszul fogjátok fel a témát.
1. Nem minden drón kamerás. A hobbigépek kb. 15-30%-kal kerülnek többe, ha kérsz hozzá kamerát.
2. A drón leütése közterületen magántulajdon rongálásának minősül, ha nem kémkedik, csak "úgy" filmez, te is rajta leszel bizonyítékképpen. Gondold meg, ha lecsapsz egyet, minimum 20ezerért, megéri? És persze a feljelentés, stb. ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!