Miért nem büntetik a közterületesek a lomisokat?
1 - a Lomisok megverik a közterületeseket, ha elzavarják őket, mert ismerik kik azok korábbi incidensekből
vagy
2 - a közterületesek is lomiznak
Nem volt tele hidd el, azért nem tettem, mert hátul ültek a gyerekeim.
Elég igénytelen lehet az az erzsébeti kommentelő is, akit nem zavar ez a sok szutyok, akik itt élnek, vécéznek, mulatnak a házak előtt. Nyilván nem az ő ablaka alatt szól a lakodalmas zene.
Az igénytelen erzsébeti vagyok.
Előző:
Itt sem tart 2 hétig, nálunk holnap viszik, tegnap kezdtek az emberek kipakolni, tegnap és ma este vannak az ablak alatt.
Én éltem olyan városban, ahol üldözték a lomisokat, ez kontraproduktív volt, mert suttyomban figyeltek, és gyorsan csaptak le, mikor új "áru" érkezett, így szét is szórtak mindent. Itt ezzel szemben egyből a kezülbe adtam azt, ami kellett nekik.
Az igazi igénytelenség nem az, hogy elviselem ezt a kettő napot, mert nem találom károsnak azt, amit csinálnak ezek az emberek, hanem az, hogy te embereknek sem tekinted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!