Mi a teendő, ha az útépítők miatt büntettek meg a közterületesek?!
Figyelt kérdés
A történet dióhéjban a következő: Saját - fizetett - parkolóhelyem van a 7. kerületi lakásom előtt. Tegnap arra mentem ki reggel, hogy az autómat az útépítők egyszerűen felpakolták a járdára. (Biztos útban volt nekik a munkájuk kapcsán, de arról, hogy nekik az a terület kelleni fog, semmiféle értesítést nem küldtek, nem adtak.) Ma aztán kaptam egy levelet, hogy a közterületesek (Hajnali 06:10-kor!) megbüntettek, mert a "járdára parkoltam". Kerestem az útépítőket, de tagadnak természetesen mindent és naná, hogy nincs meg a tettes közülük. A közterületeseknek, hogy tudnám bebizonyítani, hogy ez az útépítők gerilla húzása volt?! A térfigyelő kamerák felvételeit, ilyen esetben ki lehet kérni?2013. nov. 7. 14:29
1/8 anonim válasza:
Szia. Mindenképp kérd ki, ki is kell kérni ilyen esetben. Ki fogják adni. Hisz akár "bűncselekmény" is felmerülhet, lehet hogy nem is a munkások rakták fel a járdára az autót, hanem maguk a közterületesek (??!). Ki fog derülni. MIelőbb kérd ki, mielőtt törlik a felvételt (nem tudom hány napig őrzik).
2/8 anonim válasza:
Hogy tudták átteni a kocsidat a járdára?:O
3/8 anonim válasza:
Nem írta milyen autó. Egy kispolszkit hatan megfognak és már fent is van :)
4/8 anonim válasza:
"hanem maguk a közterületesek (??!)."
Ezt azért te sem gondolod komolyan!
Hogy tették volna fel a közteresek???
Ennyi erővel az aláírásodat is meghamisíthatnák
5/8 anonim válasza:
"Hogy tudták átteni a kocsidat a járdára?"
Egy ilyen az emelővillával oda teszi, ahová akarja:
7/8 anonim válasza:
"hanem maguk a közterületesek (??!)."
Ezt azért te sem gondolod komolyan!
Hogy tették volna fel a közteresek???
Hát ez után a cikk után én BÁRMIT el tudok képzelni a közteresekről:
8/8 anonim válasza:
Kell a bevétel.. szóval igen, egészen komolyan gondolom amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!