Közterületen elhelyezett cicus vagy kutyus etetőtányér legális-e? A közterületesek múltkor elvitték az ilyen edényem, mert szerintük az szemét. Én állatok etetésére tettem ki. Milyen jogon viszik el?
Figyelt kérdés
2015. febr. 4. 17:37
1/9 anonim válasza:
ne tedd ezt mert akkor odaszoknak az állatok és ha nem kapnak enni akkor meg éhenhalnak. Ez állatkínzás!
2/9 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés. Joguk van-e elvinni?
2015. febr. 4. 17:47
4/9 A kérdező kommentje:
Mert állatok életét mentem meg? Már ez is bűn?
2015. febr. 4. 17:57
5/9 anonim válasza:
Hozzájárulsz a kóbor állatok szaporodásához. Ha kertes házban laksz, akkor a kertbe teheted a tálat.
6/9 anonim válasza:
Amúgy meg mit flancolnak annyira?! Ha az ember kiteszi a lábát a belvárosból, már tiszta kosz és nyomor!Inkább a külterületek nyaktörő aszfaltjával meg szemetével foglalkoznának!
7/9 anonim válasza:
Közterületre kirakott edényt én is hulladéknak nézném.
8/9 BlackSword válasza:
Igen, joguk van felszámolni... A hajléktalant meg ne etesd, mert odaszokik, és szétsz@rja a környéket... És még ki tudja mit...
9/9 anonim válasza:
Ha emlékezetem nem csal, tilos macskákat, galambokat közterületen etetni. Ezelőtt tizensok éve is már ez téma volt pl a VII. Damjanich utca környékén. Szegény öreg nénikét meg is büntették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!