Tegyük fel, hogy egy játékboltban dolgozó alkalmazott azzal szórakozik, hogy az ott lévő plüssállatokat olyan pózokba helyezi, hogy azok szexuális aktusokat imitáljanak.
És tegyük fel, a boltban működő kamera ezt fel is veszi.
Egy szülőnek van-e joga arra, hogy beperelje ezért az alkalmazottat, vagy pedig semmi értelme, mert ezért nem járna büntetés?
Nincs jobb dolgod? De most komolyan. Nem, nem lehet beperelni.
2015. szept. 22. 17:52
2/9 anonim válasza:
:DDDDD Ilyen van??? Vagy csak elméleti kérdés?
Nem lehet ezért beperelni.
De a főnöke megrovásban részesítheti vagy kirúghatja.
2015. szept. 22. 17:54
3/9 anonim válasza:
Az USA-ban talán lehetne, itt szerencsére nem olyan retardált a jog. Ilyen hülyeségekkel a munkáltatóját lehet zaklatni, aztán vagy foglalkoznak vele, vagy nem. Amivel a legjobban megszívathatod őket, az ha máshol vásárolsz.
2015. szept. 22. 18:00
4/9 anonim válasza:
" olyan pózokba helyezi, hogy azok szexuális aktusokat imitáljanak. " :D
Nos, nem :)
Most őszintén, két plüss macit hogy lehet így elhelyezni? Egymás hátára, vagy milyen pózban? :) LOL
2015. szept. 22. 18:06
5/9 anonim válasza:
Csak akkor perelheted be, ha nem volt óvszer a plüssök micsodáján.Mert akkor a boltos biztosítani akarta a szaporulatot, az meg ilyen módon illegális!
2015. szept. 22. 19:02
6/9 anonim válasza:
"Egy szülőnek van-e joga arra, hogy beperelje ezért az alkalmazottat, vagy pedig semmi értelme, mert ezért nem járna büntetés?"
Ezért büntetés? Én már kisgyerekként ezt csináltam a lego figurákkal, valószínű a te kölyköd is ezt teszi :D
2015. szept. 22. 19:52
7/9 anonim válasza:
Kérdező, komolyan mondom, köszönöm. Ezen röhögök már negyed órája. :D
2015. szept. 22. 20:39
8/9 anonim válasza:
Sőt!Szerintem feltétlenül pereld be az őröket is, akik a kamerán át, élvezkedve lesik a plüssök aktusait!Mocskos, perverz népség!Összedolgoznak az eladókkal és kupit csinálnak a játékboltból, hallatlan!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!