Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nem büntették meg azt az...

Nem büntették meg azt az embert, aki egy társasházban a lakását vagy 50 db menekültnek kiadta, akik a folyosót használták wc-ként és teleszemeteltek mindent?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert én is gondolkodom ezen. Van egy kétszobás üres lakásom egy panelban, pont útba esik a menekülteknek, 50 hozzám is jöhetne jó pénzért fejenként. Én úgy tudom, hogy a lakók nem tehetnek semmit, a lakás az enyém, én költöztethetem csak be vagy ki őket. Nekem kell a pénz, a szomszédok hőbörgése nem fog érdekelni. Először tudni szeretném, hogy ez egy legális módja-e a pénzkeresésnek vagy nem, mert illegális dolgokba nem szeretnék fogni. Az, hogy mennyire felháborító, az már nem érdekel. Pénzt akarok keresni.

2015. szept. 7. 09:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"csak pár napra, 1-2 hétre, amíg szükségük van rá. És inkább nem albérletben gondolkodnék, hanem mondjuk naponta 50 euróért fejenként. Ezeknek van pénzük."

Pont ez a büntetendő. Ha papírok nélkül "intézed".

Elővesznek jogellenes tartózkodás elősegítéséért, adócsalásért is. Tiszta haszon mindkettő!

Plusz marad egy lelakott lakásod.

2015. szept. 7. 12:27
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Ez adócsalás, bűncselekmény és még meg is vernek a szomszédok. Hajrá. :D
2015. szept. 7. 14:34
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül adócsalásnak lennie.. Kiváltod az egyéni vállalkozóit, vagy ha valami haverodnak van cége, akkor kikönyörgöd, hogy onnan adhass számlát, oszt jónapot. Az biztos, hogy ezzel a művelettel elég nagy figyelmet vonnál magadra, számíthatsz ellenőrzésre mind a NAV, mind az idegenrendészet részéről, de ha minden le van papírozva és okés, akkor egy idő után majd megunják.
2015. szept. 7. 14:45
 14/19 anonim ***** válasza:

azt ius nehezen hiszem, hogy fizetnének,

és el nem tudom képzelni, hogy ki tudnád rakni, ha nem akarnánek elmenni.

(Tudom, hogy van pénzük. 4 migránst kiraboltak, a rendőrség elkapta a rablókat, a húszezres kötegük, ami meglett, olyan 20 cm magas volta fotón a rendőrség hivatalos honlapján.

Ha nem látom, nem hiszem el.

Ha engem rabolnának ki, még 1 cmmagas se lenne a stóc, pedig 25 éve dolgozom, és vanegy átlagos fizetésem :( )

2015. szept. 7. 21:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Első, én is felpontoztalak.

A törvény magáért beszél. Arról nem is beszélve, hogy ezek az emberek mindent leszarnak, szószerint és átvitt értelemben is. Nézd meg: amerre mennek, ott szemét is van. Mint óriási csiganyál. Ha a mi háztömbünkben tennéd, drukkolnék, hogy nemibetegséget kapj tőlük.

2015. szept. 8. 08:31
 16/19 anonim ***** válasza:

"ha valami haverodnak van cége, akkor kikönyörgöd, hogy onnan adhass számlát, oszt jónapot"

Ha a "havernak" nem akarsz rosszat akkor ebbe nem mész bele.

Szerencsétlent is megszeretgetik, ha így ad számlát.

2015. szept. 8. 10:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért nem 100%-os az első válasz, mert ugyan nagyon jól használja a copy és paste funkciókat, nem feltétlenül válasz a kérdésre. Hiszen ahhoz jogellenes tartózkodásnak kellene megvalósulnia, és a menekültek nagy része jogosan tartózkodik az országban.
2015. szept. 9. 06:28
 18/19 anonim ***** válasza:
Torrente?
2016. jún. 20. 10:15
 19/19 anonim ***** válasza:
tehát tilos a migráns sanyargatása
2016. dec. 30. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!