Nem büntették meg azt az embert, aki egy társasházban a lakását vagy 50 db menekültnek kiadta, akik a folyosót használták wc-ként és teleszemeteltek mindent?
"csak pár napra, 1-2 hétre, amíg szükségük van rá. És inkább nem albérletben gondolkodnék, hanem mondjuk naponta 50 euróért fejenként. Ezeknek van pénzük."
Pont ez a büntetendő. Ha papírok nélkül "intézed".
Elővesznek jogellenes tartózkodás elősegítéséért, adócsalásért is. Tiszta haszon mindkettő!
Plusz marad egy lelakott lakásod.
azt ius nehezen hiszem, hogy fizetnének,
és el nem tudom képzelni, hogy ki tudnád rakni, ha nem akarnánek elmenni.
(Tudom, hogy van pénzük. 4 migránst kiraboltak, a rendőrség elkapta a rablókat, a húszezres kötegük, ami meglett, olyan 20 cm magas volta fotón a rendőrség hivatalos honlapján.
Ha nem látom, nem hiszem el.
Ha engem rabolnának ki, még 1 cmmagas se lenne a stóc, pedig 25 éve dolgozom, és vanegy átlagos fizetésem :( )
Első, én is felpontoztalak.
A törvény magáért beszél. Arról nem is beszélve, hogy ezek az emberek mindent leszarnak, szószerint és átvitt értelemben is. Nézd meg: amerre mennek, ott szemét is van. Mint óriási csiganyál. Ha a mi háztömbünkben tennéd, drukkolnék, hogy nemibetegséget kapj tőlük.
"ha valami haverodnak van cége, akkor kikönyörgöd, hogy onnan adhass számlát, oszt jónapot"
Ha a "havernak" nem akarsz rosszat akkor ebbe nem mész bele.
Szerencsétlent is megszeretgetik, ha így ad számlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!