Mit lehet tenni ha a társasházban bizonyos egyének kilopják a postaládám tartalmát?
Pl ha rendelek valamit, ami elég kicsi hozzá, hogy beleférjen, pólókat szoktak bedobni is, nem csak az ajánlószelvényt.
Rendeltem is a múltkor, és elvileg már 10-én postázták is, de csak nem akar megérkezni. Beszéltem a postával, akik kiszállítják, a hivatkozási számmal meg lehet tudni, és azt a választ kaptam, hogy már kiszállították :((( Pedig azt a pólót a barátom születésnapjára rendeltem, és most nem tudom mihez kezdjek :(
Nagyon el vagyok keseredve, de tudom hogy él egy olyan család a másodikon, akik képesek lennének ilyenre, mindenki utálja őket és folyton csinálják a cirkuszt.
Lehet valamit tenni ilyenkor? Közös képviselőt érdekli az ilyen?
Köszönöm szépen
24/L
Ha be van kamerázva az előtér, ahol a postaládák vannak csak meg kell kérni a gondnokot, hogy kerítse elő a felvételt. Amúgy sok bizonyítási esély nincs.
Értékes csomagot sosem rendelünk sima postával, csakis ajánlottan vagy futárszolgálattal. Ez még egy olcsó lecke volt neked.
" Amikor rendelsz, postán maradóként tedd. "
Vagy pedig kizárolagos személyes átvételt kérsz. Vagy ha megoldható nagyobb postaláda.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Szívesen tenném postán maradóvá, csak ha mondjuk külföldi oldalról rendelek, akkor nem nagyon van alternatíva. Van követési számuk, de gyakran csak azt írja ki, hogy ott postázták-e már, és azt nem, hogy mikor érkezik itt pontosan a postára... Sajnos nem mindig van lehetőség, hogy futárcég hozza ki, pedig az sokkal egyszerűbb, akkor a munkahelyemre rendelem és átveszem :/
A csalicsomag nekem is eszembe jutott, ha másra nem, arra, hogy valóban a házban van-e a tolvaj. Sajna csak este tudom leellenőrizni a postaládámat, ezek meg nyilvánvalóan nem dolgoznak...
Persze nincs bekamerázva, az túl nagy luxus lenne nekünk... még a villanykörtét se cserélik ha kiég :/
Arra gondoltam kirakok plakátokat, amiben figyelmeztetek mindenkit, hogy eltűnnek dolgok a ládából, ha nem vigyázunk, és talán azon kérem a postást, hogy inkább hagyja csak ott a szelvényt, ne magát a csomagot. Ha meg leszedik a plakátot, kirakom megint.
Köszönöm a válaszokat!
Hmmm, nem is tudom..... feljelentést tenni?
~ ~
o.o
\-/
Bizonyíték nélkül? Nem hiszem hogy sok esély lenne rá -.-
Simán azt mondják nem ők voltak, nem is tudnak a dologról és kész. Még a végén engem jelentenek fel rágalmazásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!