Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha a nők nevében szeretnék a...

Ha a nők nevében szeretnék a keresztény egyháztól egy nagyobb összegű kárpótlást kérni a boszorkányüldözés miatt, szerintetek megkapjuk?

Figyelt kérdés

A 15–18. század közötti boszorkányüldözések kivégzett áldozatainak száma durva becslések szerint megközelíti a kilencmilliót!

Akkor ez a nők holokausztja, nem? Akkor minket is megillet a kárpótlás így párszáz évvel később, nem? És vezessék be a börtönbüntetést ennek a ténynek a tagadására is! Mellesleg távoli rokonaim között van egy igazi indián is... ő is kérhet pénzt az USÁtól, amiért az egész népét kiirtották a saját hazájukban?

2010. márc. 10. 17:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
jaj, ne vegyétek már ennyire komolyan a főkérdést, írhattam volna azt is, h ükapám meghalt a világháborúban és ezért kérek kártalanítást(ami igaz is)... nem ez itt a lényeg, hanem az, hogy miért kell a holokauszttal kiemelten foglalkoznunk??? mikor semmi közünk hozzá, se a zsidókhoz...
2010. márc. 10. 18:23
 12/21 A kérdező kommentje:

mellesleg el tudom képzelni ezt a jelenetet: a gimnáziumban felel Pistike történelem órán egy zsidó származású tanár előtt... tanár önelégülten megkérdezi: és hány áldozata volt a holokausztnak pistike?

Pistike, lévén, hogy nem tanult egy kukkot se, és eddigi életét nem a holokauszt megismerésével és kutatásával töltötte, megpróbál tippelni... 2 millió? Tanár diadalittasan a telefon után nyúl és hívja a rendőrséget, Pistike mehet a börtönbe....

2010. márc. 10. 18:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Le kene mar szallni errol a zsidotemarol mert sehova sem vezet.Ezzel az egesz holokauszt tagadas torvennyel csak gyullasszak az emberekben a duhot.Vegyetek mar eszre magatokat.Csak arra volt jo hogy megint zsidozzanak a nepek,igy aztan mindenkire es mindenre ra lehet fogni hogy naci meg fasiszta meg antiszmita es effajtak.Es akkor az Mszp kihuzhatja magat hogy ok aztan milyen szepek es jok.
2010. márc. 10. 18:28
 14/21 X. Maté ***** válasza:
45%

Kérdező. Látom szereted az embereket provokálni. És hülyeségeket írsz!

Nem értem ezt a mély undorodást, gyűlöletet a zsidó nép ellen. Most te vagy egy nagyon buta vagy érzéketlen bunkó ember vagy! Egyébként meg ha valakid meghalt egy háborúban, azt sajnálom, de ilyenek a háborúk. A zsidók nem katonák voltak! Normál emberek! Nézz már utána, hogy mi történt egy-egy koncentrációs táborba! Nézd meg, hogy milyen kísérleteket végeztek embereken! Állatokon se szabadna, olyan brutális módon bánni, mint ahogy tették, véleményem szerint azok a senkiházi mocskos disznók! Gondolom, szerinted, csak parancsot teljesítettek, vagy annyira naiv (esetleg buta). Felháborító számomra, hogy ilyen emberek hívják magukat Magyarnak! Te mivel vagy különb?

Ahogy sok rossz néger, indián, ázsiai, arab, magyar van, ugyanúgy megvannak a zsidó emberek közt is. Na ők azok várnak egy kis pénzt a semmiért, de ha egy Magyar ember tenne ilyet, te az összes Magyar emberről úgy vélekednél, mint ahogy most a zsidókról?

2010. márc. 10. 19:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Sajnálom nem vagy zsidó

tehát nem

2010. márc. 10. 19:09
 16/21 A kérdező kommentje:

19:07: értsd már meg, nem aza bajom, hogy zsidók, ahnem az, hogy miért kell őket jobban sajnálnom mint másokat? és miért köteleznek rá, hogy sajnáljam őket? mellesleg képzeld, azóta nőtt meg a zsidógyűlöletem, mióta köteleznek rá, hogy a talpukat nyaljam... kb féléve még egy ilyen kérdésre azt mondtam volna, hogy nem érdekel, nekem mindegy, ki a zsidó és ki nem az... sőt, ha nagyon akarod, visszakeresek neked egy kérdést, amiben ilyet válaszolok...

mellesleg ükapám sem akart háborúba menni és nem ő akart katona lenni, kötelezték rá, ő is egyszerű ember volt és az akart lenni...de látod egyből azt mondod te is, hogy jó, oké, nekem meghalt valakim, de a zsidót akkor is jobban kell ezért sajnálni....de még mindig nem értem, miért? miért többet ők bárkinél? miért sajnálnivalóbbak bárki másnál? ha azt mondom, hogy csak ugyanannyira sajnálom őket, mint mondjuk a kommunizmus áldozatait, akkor is elvisznek börtönbe? mert a zsidókat jobban kell sajnálni, kötelező őket jobban sajnálni! tudod, innen a gyűlöletem! mert mindent gyűlölök, amit rám akarnak kényszeríteni és gyűlölöm, ha a gondolataimba akarnak beleszólni... ezért vagyok ateista is pl, mert rá akartak kényszeríteni az istenhitre, ezzel csak jobban megutáltatták...senkinek nincs joga eldönteni,hogy én ki iránt hogyan érezzek és miről mit gondoljak...

2010. márc. 10. 19:21
 17/21 anonim ***** válasza:
45%

Kedves kérdező.

A válasz az, hogy azért kell a zsidókat sajnálnod, mert megmérettettünk velük szemben és könnyűnek találtattunk.

Ennyi. Nem más, csak erről van szó és ezt kár ragozni.

2010. márc. 10. 19:58
 18/21 anonim ***** válasza:
menj el dolgozni te ingyenelo birka.
2010. márc. 10. 20:40
 19/21 A kérdező kommentje:
én sosem voltam és nem is leszek ingyenélő, nem én vagyok, aki a magyar embereken élősködik...tudod, én az vagyok, akin élősködnek... semmilyen támogatást vagy segíélyt nem kapok, pedig még minimálbért sem kapok havonta, de nekem meg kell élnem ennyiből is mert nem vagyok se cigány, se zsidó...
2010. márc. 10. 21:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Nagyon jó az ötlet! Bár én férfi vagyok de támogatom.
2010. márc. 11. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!