Az interneten olx en csaltam, Szerinetek mit tegyek? (többi lent)
Ha telefont cseréltél, akkor nem ő lenne az a károsult?
Mert akkor hazudtál, nem áprilisban, hanem januárban történt az eset, itt is postai utánvétellel történt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__6499231-p..
1. Bánd meg bűneidet, kérj feloldozást a legközelebbi paptól, aztán beszéld meg a dolgot a szüleiddel.
2. Ha sikerült lerendezni, akkor kezdj hozzá ahhoz, hogy rendbe teszed az életed. Lemondasz a fölösleges hülyeségekről, mint például az xbox. Elkezdesz mértékkel enni, jobban figyelsz az egészségedre. Nem mondom, hogy sportolj, mert a te állapotodban már a sport is okozhat hirtelen egészségromlást. Marad a diéta.
3. Kezdj el tanulni, 15 éves korban még ingyenes az oktatás (bár elég nagy hátrányban vagy szerintem), tanulj meg helyesen írni, olvasni.
Ha nem tetszik ez az irány, akkor nyugodtan eláshatod magad, állandó sunnyogás és szenvedés lesz az életed. Mindenki utálni és kerülni fog. Ezt biztosra veheted.
Soha sem fogsz egyenesbe jönni, ha ezt folytatod. Egyszer felbosszantasz valakit, és úgy helyre tesz, hogy csak gépekkel tudsz majd lélegezni és zacsiba kakilsz életed végéig.
Sok sikert! Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!