Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az interneten olx en csaltam,...

Az interneten olx en csaltam, Szerinetek mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
egy xboxot, egy S4 CLONT 28e ft-t. És 5000ft-t! Sajnos szegenyek vagyunk ezert csaltam h eltudjam adni! A labamba csavar van ez a protézis vagy micsoda 156kg vagyok beteg.15/F . A xboxot ma rkifizetuk reszletbe a s4clont is. De kaptam figyelmeztetest ilyen aprilis fele de majus fele cserletem egy i4 et elkuldtek postán de en nemkuldtemsemmit feljelentettek de n ra 2-3 napra visszapostáztam neki! és lezartuk az ugyet de nem tudta visszavoni ez ma jöt ki! de közbe engemet partfogira tedetek 1 hete. Nem tudom mit tegyek! Ki akarok szallni! Szerintetek ezert mid kaphatok?

2015. aug. 10. 21:10
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszem, kiszállok ebből a bolondok házából....
2015. aug. 10. 22:14
 22/29 anonim válasza:
33%
Biztos Te is olyan napbarnított fiatalember lehetsz .. 😂
2015. aug. 10. 22:43
 23/29 anonim ***** válasza:

Ha telefont cseréltél, akkor nem ő lenne az a károsult?

Mert akkor hazudtál, nem áprilisban, hanem januárban történt az eset, itt is postai utánvétellel történt...

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__6499231-p..

2015. aug. 10. 22:54
 24/29 anonim ***** válasza:
Mi csináljál? Menjél börtönbe, te bűnöző retek.
2015. aug. 10. 23:26
 25/29 anonim ***** válasza:
Szóval nézzük el mert megélhetési bűnöző vagy?
2015. aug. 10. 23:48
 26/29 anonim ***** válasza:
Ja és ott bukik az egész hogy az OLX már megszűnt kb fél éve.
2015. aug. 10. 23:50
 27/29 anonim ***** válasza:

1. Bánd meg bűneidet, kérj feloldozást a legközelebbi paptól, aztán beszéld meg a dolgot a szüleiddel.

2. Ha sikerült lerendezni, akkor kezdj hozzá ahhoz, hogy rendbe teszed az életed. Lemondasz a fölösleges hülyeségekről, mint például az xbox. Elkezdesz mértékkel enni, jobban figyelsz az egészségedre. Nem mondom, hogy sportolj, mert a te állapotodban már a sport is okozhat hirtelen egészségromlást. Marad a diéta.

3. Kezdj el tanulni, 15 éves korban még ingyenes az oktatás (bár elég nagy hátrányban vagy szerintem), tanulj meg helyesen írni, olvasni.

Ha nem tetszik ez az irány, akkor nyugodtan eláshatod magad, állandó sunnyogás és szenvedés lesz az életed. Mindenki utálni és kerülni fog. Ezt biztosra veheted.

Soha sem fogsz egyenesbe jönni, ha ezt folytatod. Egyszer felbosszantasz valakit, és úgy helyre tesz, hogy csak gépekkel tudsz majd lélegezni és zacsiba kakilsz életed végéig.

Sok sikert! Remélem segítettem.

2015. aug. 11. 00:19
 28/29 anonim ***** válasza:
sajnos az egészségügyi dolgod nem mentség arra, hogy emberek tucatjat verted át, loptál tőlük. honnan tudod, hogy ők milyen helyzetben voltak? meg egyatalan, ez nem enyhítő körülmény. remélem tanulsz ebből és leallsz vele. ha még 1x megtortenik oke... na de 10x?
2015. aug. 11. 07:22
 29/29 anonim ***** válasza:
Csak tudnám, hogy az egyik primitív válaszoló hogy hozta össze ezt a kérdést a jobbikkal, illetve az általa helytelenül használt fasiszta szóval...
2015. aug. 13. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!