Hogy lehet névtelen bejelentést tenni interneten keresztül? (ha lehetséges)
1. Neten is lehet,de ne otthonról/suliból hanem netcaféból.
2. ELVILEG nem adják ki az adataid és ha bírósági ügyed lesz is kérheted az adatok zárt kezelését. De a másik fél az iratokból megtudhatja és oda is fogja adni azoknak akiket felnyomsz. Vagy megkenik a sünt és már diktálja is.
A névtelen bejelentéseket nem fogják komolyan venni.
Ha pedig valóban egy bűncselekmény szemtanúja voltál, akkor szépen szólni kell neki, és bebattyogni tanúvallomást tenni.
A Magyar Rendvédelmi szervek, a mai napig hagyományosan működnek, ami aztata jelenti:
1.Feljelentő körzetben megjelenik, szig-al, jobb kezéval aláírásra alkalmasan.
2.illetékes ÜTI meghallgatá panaszát, és/vagy nem irányítja az illetékes alosztályra!
Aki interneten akar feljelentést tenni, azt 2 kategoriába sorolják:
Szoftverrendőrségi adatsértés...de ahhoz is az 1-es pontban sorolt kritérium az első.
A második kategória, amikor hőnszeretett és megbecsűlt rendőreink, közlik, hogy "sokkolom emelje meg a valagát és támologjon bé a problémájával, adá elő mert én nem érek rá a maga digitális huleségeire"...valon miért...de igaza van az ÜTI-nek.
Az előttem válaszolóknak mondám, röpke 4 elemin!!!
Ha ilyen össze-vissza feljelentéseket eszközöl valaki, elősször is megbonyolítja az eljárást, mert vissza kell keresnem a feljelentőt, mivel annak hiányában nincs FELJELENTÉS!
Jól bérágatsz engem egy kis digitális papírmunkával, eljárok az ügyedben, és mielőtt pontot tennék a végére, még közlöm is, hogy eljárási hiba miatt, tedd meg helyszíni feljelentésedet...fogtad???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!