Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy lehet névtelen bejelentés...

Hogy lehet névtelen bejelentést tenni interneten keresztül? (ha lehetséges)

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy lehetséges-e interneten keresztül névtelen bejelentést tenni azért szeretném ezt ott megtenni mivel nem szeretnék személyesen bemenni a rendőrségre vagy telefonon hívni az ingyenes telefontanú számot, mivel még kiskorú vagyok! De fontos információkkal tudnák szolgálni!

2015. ápr. 10. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nagyon Axel Folei-t akarsz játszani, de ahhoz már nincs gerinced, bátorságod, hogy a saját nevedet add a dologhoz. Inkább seggelj vissza aztán írjad holnapra a leckédet.
2015. ápr. 16. 17:09
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem véletlen nem foglalkoznak névtelen bejelentéssel. Névtelenül bárki bármit tud mondani...
2015. ápr. 16. 17:11
 13/18 anonim válasza:
Neten sehogy,visszanyomozható,egy olyan nyilványos telefon,melynél nincs térfigyelő kamera,ha még van ilyen.
2015. máj. 4. 21:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Már, tejesen mindegy tettem, följelentést névtelenül bementem a rendőrkapitányságra ott volt velem édesanyám, és írtak vagy 3-4 oldalt kitől mitől honnan van stb... De oly fölösleges volt... Haverjaimtól érdeklődtem, hogy van-e a tagnak mondták, hogy van.. .a mai napig is árulja nem csinálnak ezek semmit sem. Tipikus magyar rendőrség...
2015. máj. 15. 18:58
 15/18 anonim ***** válasza:

"a mai napig is árulja nem csinálnak ezek semmit sem. Tipikus magyar rendőrség..."

Kicsi vagy te még ahhoz, hogy oszd az észt! Majd tesznek valamit, nem csak a te történetedet kell megvizsgálni, hanem a többi több száz bejelentést, és feljelentést.

2015. máj. 16. 16:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha foglalkoztak volna vele akkor mi lenne? Elkapják kész csá, 10 másik ugyan olyan árus lesz helyette. Ahelyett hogy ilyen kis p*icsa hülyeségekkel terheled a rendőrséget, meg Rex felügyelőnek hiszed magad, inkább üljél vissza a szobádba májnkjáftozni.
2015. máj. 16. 17:35
 17/18 A kérdező kommentje:
Jólvan húzz akkor édes anyudba szia (y) D
2015. máj. 18. 13:53
 18/18 anonim ***** válasza:
Látod? Ezért nem vesz komolyan a rendőrség se. Kisebb gondja is nagyobb mint hogy neten névtelenül anyázó meg mindenkit feljelentgetni akaró kisgyerekekkel foglalkozzon.
2015. máj. 18. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!