Az interneten olx en csaltam, Szerinetek mit tegyek? (többi lent)
"tényleg jo szántjábol ir"
Miért is kéne jószándékkal írnunk egy kis nyomorult csalónak, aki embereket foszt ki a neten?
Ha meg dagadt vagy, akkor ne zabálj annyit, főleg ha szegények vagytok. Ezért is sajnáljunk kéne, hogy egy hájfej vagy?
Na valamelyik fasiszta jobbikos nagyon dolgos ember küldjön neki támogatást.
Majd megoldódik minden, ha vissza küldted a pénzt vagy a terméket, akk nincs gond.
A szerintem mit tegyélre ne legyél kiváncsi, de pár tanács, vágd le a kezed és a lábad, akk már is csak 100kg leszel :D
kár hogy hiába leszel kamasz, ha nem látod a kukidat :/ szóval az is mehet a levesbe :3
"Soha ne leygetek ilyen hejzetbe mint en"
Soha nem leszünk olyan helyzetben, mint te. Tudod miért? Mert nem fosztunk ki embereket csalással az interneten.
"Soha nem leszünk olyan helyzetben, mint te. Tudod miért? Mert nem fosztunk ki embereket csalással az interneten."
Így igaz, pontosan! :)
Érdekes, hogy a kérdező másodjára is feltette a kérdést, ugyanezzel a zavaros megfogalmazással, írni akartam neki privit és visszadobtak, mivel nincs a rendszerben.
Elég fura....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!