Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az interneten olx en csaltam,...

Az interneten olx en csaltam, Szerinetek mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
egy xboxot, egy S4 CLONT 28e ft-t. És 5000ft-t! Sajnos szegenyek vagyunk ezert csaltam h eltudjam adni! A labamba csavar van ez a protézis vagy micsoda 156kg vagyok beteg.15/F . A xboxot ma rkifizetuk reszletbe a s4clont is. De kaptam figyelmeztetest ilyen aprilis fele de majus fele cserletem egy i4 et elkuldtek postán de en nemkuldtemsemmit feljelentettek de n ra 2-3 napra visszapostáztam neki! és lezartuk az ugyet de nem tudta visszavoni ez ma jöt ki! de közbe engemet partfogira tedetek 1 hete. Nem tudom mit tegyek! Ki akarok szallni! Szerintetek ezert mid kaphatok?

2015. aug. 10. 21:10
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Igen csak nem nagyon valaszoltatok rendesen azert tedtem fel ujra....
2015. aug. 10. 21:33
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

"tényleg jo szántjábol ir"

Miért is kéne jószándékkal írnunk egy kis nyomorult csalónak, aki embereket foszt ki a neten?

Ha meg dagadt vagy, akkor ne zabálj annyit, főleg ha szegények vagytok. Ezért is sajnáljunk kéne, hogy egy hájfej vagy?

2015. aug. 10. 21:36
 13/29 anonim ***** válasza:
20%

Na valamelyik fasiszta jobbikos nagyon dolgos ember küldjön neki támogatást.

Majd megoldódik minden, ha vissza küldted a pénzt vagy a terméket, akk nincs gond.

A szerintem mit tegyélre ne legyél kiváncsi, de pár tanács, vágd le a kezed és a lábad, akk már is csak 100kg leszel :D

kár hogy hiába leszel kamasz, ha nem látod a kukidat :/ szóval az is mehet a levesbe :3

2015. aug. 10. 21:37
 14/29 A kérdező kommentje:
Soha ne leygetek ilyen hejzetbe mint en
2015. aug. 10. 21:53
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

"Soha ne leygetek ilyen hejzetbe mint en"

Soha nem leszünk olyan helyzetben, mint te. Tudod miért? Mert nem fosztunk ki embereket csalással az interneten.

2015. aug. 10. 21:59
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

"Soha nem leszünk olyan helyzetben, mint te. Tudod miért? Mert nem fosztunk ki embereket csalással az interneten."

Így igaz, pontosan! :)

2015. aug. 10. 22:05
 17/29 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy a kérdező másodjára is feltette a kérdést, ugyanezzel a zavaros megfogalmazással, írni akartam neki privit és visszadobtak, mivel nincs a rendszerben.

Elég fura....

2015. aug. 10. 22:08
 18/29 anonim ***** válasza:
Most már elment a privát.
2015. aug. 10. 22:10
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
It tuc neki irní ok enél a kérdésnél ugyértemm 9F
2015. aug. 10. 22:10
 20/29 anonim ***** válasza:
Már te is kezded 19-es?
2015. aug. 10. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!