Budapesten a Keletinél ha nem tetszésemet nyilvánítom ki a bevándorlóknak, (obszcén szavak, köpködés) akkor milyen büntetésre lehet számítani, ha a rendőr mindezt látja?
ertem, tehat abbol hogy nem kopkodem le debil modjara a menekulteket, nem akarom oket fobeloni, es nem hisztizek egyfolytaban amiatt mert itt vannak egybol az kovetkezik hogy szeretem oket, akarom hogy itt legyenek, es orulok ennek az egesznek?
Te tenyleg ennyire egybites vagy? Csak fekete vagy feher letezik szamodra?
Ezt az eroszakolos dumat meg hagyjuk mar, ez nem erv.
Végre egy ember aki érti mit mondok. Persze nem fogom őket leköpni, csak kicsit unalmas már ez az egész. Ingyen utazás stb. Miért? Neked nekem mindenért meg kell dolgozni, persze a fizu nem elég. Hogyne lenne már az ember mérges ezekre a jött-mentekre. Nem értem az előttem szólókat. Az rendbe, ne egye meg a sertésmájkrémet, de könyörgöm ne szemeteljen már.
Személy szerint 3 hónapig eltűrném őket, aztán munka. Ha nem tetszik lehet távozni
Mit képzelnek ezek hogy idejönnek és élunk mint Marci hevesen?
" idejönnek és élunk mint Marci hevesen?"
Szerinted ez tortenik?
Mert szerintem nagyon nem. Es nem utazhatnak ingyen, csak mondom.
Kérdező: igazán belegondolhatnál, hogyha mindez fordítva állna fenn és te lennél menekült egy teljesen idegen országban, akkor örülnél-e annak, ha valaki le akar köpni/utál téged/legszívesebben fejbe lőne.
Valószínűnek tartom, hogy nagyon sok hozzád hasonló magyar ember van, akik annyiban túl tesznek rajtad, hogy felnagyított ellenszenvüket a menekültek arcába is vágják nyíltan... így nem csoda, hogy nem valami szépen néznek a magyarokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!