Mit tehetek ha a postaládámban találtam egy kissé obszcén papirfecnit nevemre címezve telefonszámmal, hogy hívjam fel fel?
Figyelt kérdés
Nem fenyegető "levél " ha lehet ezt a pár sort annak hívni, korántsem rendszeres üzenet, 1alkalommal történt ilyen, erősen obszcén bóknak is vehetné valaki, de engem idegesít. A rendőrség mit tud tenni? Gondolom ez nem elég, hogy feljelentést tegyek hisz nem fenyegetés, csak nem akarom hogy kirohögjenek, a rendőrségen, ezért is tettem fel ezt a kérdést2015. jún. 6. 13:05
1/11 anonim válasza:
Ha ez nem kamu kérdés,akkor dobd el,és más tennivalód nincs.
2/11 anonim válasza:
Kiveszed a postaládából és eldobod.
4/11 A kérdező kommentje:
Megtörtént mondtam neki hogy hol találtam a számot meg mi ez az obszcén firkálmány, de azt mondta ne szórakoztak és letette
2015. jún. 6. 14:35
5/11 anonim válasza:
Nem kell hangosan dugni, és nem kapsz ilyesmit. Tartsd tiszteletben, hogy mások is élnek körülötted.
6/11 A kérdező kommentje:
Ez aztán a kielégítő hozzászólás... Konkrétan arra lennék kíváncsi van e értelme a feljelentésnek,a fenti dolgok ismeretében...,?
2015. jún. 6. 14:56
8/11 anonim válasza:
Valószínűleg csak egy hülyegyerek vicces kedvében volt, a számot pedig csak kitalálta. Ne foglalkozz vele.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen, maximum még én égetném le magam ha feljelentést tennék ilyen végett, hiszen nem történt semmi, ha még lesz ilyen akkor esetleg lépek
2015. jún. 6. 20:08
10/11 anonim válasza:
Szted ujjlenyomatot vesznek vagy mi?
Értem h ez téged idegesít de ez is pont azon dolgok sorába tartozik ami felkúr de pont kenheted a hajadra az egészet mert semmit sem tudsz tenni. Így szép az élet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!