Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Budapesten a Keletinél ha nem...

Borzos Kutya kérdése:

Budapesten a Keletinél ha nem tetszésemet nyilvánítom ki a bevándorlóknak, (obszcén szavak, köpködés) akkor milyen büntetésre lehet számítani, ha a rendőr mindezt látja?

Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 17:03
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
29%

"MIÉRT is lenne az Iszlám Államnak bármilyen konfliktusa, elszámolnivalója, bosszúja Magyarország felé? Na?"

Ha lemaradtál volna, katonákat küldünk mi is az IÁ ellen. Nem azt mondom hogy mostantól életveszélyben vagyunk, de a "szemet szemért"-elv fanatikus iszláméknál fokozottan érvényesül...

2015. aug. 10. 17:30
 22/54 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik a megfogalmazásod és egyben nyugtató is. Debrecenben állítottam be már afgán menekültnek iphone 6-oson wifi hotspotot + Air max volt rajta...
2015. aug. 10. 17:30
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
És ez mire bizonyíték? Ha egy országban emberek lövik egymást akkor csak a szegények vannak veszélyben? Vagy fordítva szerinted a Nike Air Max meg a legújabb Iphone mennyire praktikus egy elvegyülni akaró terroristánál?
2015. aug. 10. 17:35
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

Viccesek amúgy az ilyenek, hogy milyen ruha van rajta, milyen telefonja van. Nyilván nem a legszegényebb réteg fog elmenekülni, mert azoknak nincs pénzük rá, azok sajnos vagy nem sajnos ott halnak meg.

Neked ha lenne Iphone-od, meg jó ruhád, nyilván vinnéd magaddal ha menekülnél nem?

Tévedés ne essék, nem akarom én sem, hogy az országunk egy menekülttábor legyen (bár sokan azt hiszik rólam), csak próbálok reálisan gondolkodni, az ő fejükkel. Beszéltem, gyrosoztam már 3 afgán menekült sráccal a nyugatinál, semmi baj nem volt velük, elmesélték, hogy hova mennek tovább, meg, hogy kedvesek velük a magyarok. Mindnek volt telefonja, normális ruhája, nem kértek tőlem pénzt, nem akartak megölni...

2015. aug. 10. 17:35
 25/54 anonim ***** válasza:
2015. aug. 10. 17:46
 26/54 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan azt kapod ezért, mint ha átlag emberrel csinálnád + gyűlölet keltés is szóba jöhet, ha nagyon szigorú hatóság vesz kezelésbe.

Emberi, és magyar jogok rájuk is oda-vissza érvényesek, ha itt vannak.

Ezek tények.

2015. aug. 10. 17:50
 27/54 Koplárovics Béci ***** válasza:
46%

"Attól nem féltek, hogy esetleg ezek ISIS katonák és egyszer átöltöznek egyenruhájukba. "

És majd a ronda arcodtól megijednek és sírva rohannak vissza anyucihoz? Vagy ezzel akarod megmutatni nekik, hogy itt már fölösleges támadni, úgyis csak agyhalottak vannak?

"Szomorúan és szörnyülködve nézem, hogy itt tanyáznak és nem lehet velük mit kezdeni. Mi lesz ha itt maradnak. "

Ha eszük van, akkor elhúznak innen. És ha orvosi diplomája nincs is mindnek mint ahogy állítják, annyit azért tudnak, hogy itt nem lesz jó életük.

2015. aug. 10. 18:10
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Már nem azért kérdező, de ugyan mivel lesz jobb ha káromkodsz előttük és köpködsz? Nem fognak csak úgy ezért visszafordulni... Olyan ostoba emberek vannak, hogy az nem igaz.
2015. aug. 10. 18:21
 29/54 A kérdező kommentje:
Miből vonod le, hogy meg is teszem. Na akkor etesd itasd őket te. Vannak szegényebb családok is Mo.-n. Őket nem sajnálja senki. Gondolom te is csak a tévéből informálódsz. A kaját dobálják, eladják Debrecenben, mert kell a pénz nekik? Azt a májkrémet adják el,amiért te is adóztál.
2015. aug. 10. 19:26
 30/54 anonim ***** válasza:
100%

"Na akkor etesd itasd őket te. Vannak szegényebb családok is Mo.-n. Őket nem sajnálja senki."

Miből gondolod, hogy nem sajnálja őket senki? Lehet, hogy van olyan ember aki a magyar családokon is segít, meg a menekülteken is. Ez nem jutott el a csökött agyadig ugye?

"Gondolom te is csak a tévéből informálódsz. A kaját dobálják, eladják Debrecenben, mert kell a pénz nekik? Azt a májkrémet adják el,amiért te is adóztál."

Láttad, hogy eldobálják? Ott voltál, vagy a szomszéd ismerősének a haverja mondta? Ha eldobják, gondolom azért teszik, mert annyira okos a kormányunk hogy iszlám embereknek sertésmájkrémet ad. Ők meg nem esznek olyat. Én azt láttam, a keletinél, hogy eszik amit vittek nekik. Hülyék mindenhol vannak, hozzám is vágott már zsömlét MAGYAR csöves, amikor pénzt kért, mondtam, hogy nincs, de itt egy zsömle. Elvette, majd a hátamhoz vágta, "pénzt adjál!". Ez velem történt meg. Azóta százszor is meggondolom kinek segítek. Én a magyar csöveseknek sem segítek és a menekülteknek sem, most akkor én mi vagyok?

2015. aug. 10. 19:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!