Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Budapesten a Keletinél ha nem...

Borzos Kutya kérdése:

Budapesten a Keletinél ha nem tetszésemet nyilvánítom ki a bevándorlóknak, (obszcén szavak, köpködés) akkor milyen büntetésre lehet számítani, ha a rendőr mindezt látja?

Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 17:03
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

"Miből vonod le, hogy meg is teszem. Na akkor etesd itasd őket te."

Nem tudom, hogy lehetsz agyilag ilyen korlátozott...

Sehogy sem nyilvánítottam ki álláspontomat a menekültekkel kapcsolatban, csupán azt mondtam, hogy hülyeség/értelmetlen HA azt tennéd amiről kérdést írtál ki.

2015. aug. 10. 20:07
 32/54 anonim ***** válasza:
100%

Ritka egy taplo szokas a kopkodes, egybites idiotak viselkedesi modja.

Az meg kulonosen vicces hogy te az edes magyar hazadat kopkodessel akarod megvedeni. (facepalm)

2015. aug. 10. 20:17
 33/54 A kérdező kommentje:
Te fafej. Honnan veszed, hogy leköpködöm őket? Megkérdeztem valamit de sok okos van itt úgy látom. Te mivel véded a hazádat? Miért kell az ember egyből lejárni? Minek érzed magad ilyenkor?
2015. aug. 11. 08:12
 34/54 anonim ***** válasza:
Én azzal védem a hazámat, hogy leköpködném a menekülteket, meg obszcén szavakat mondanék nekik, majd fosnék, hogy milyen büntetést kapok.
2015. aug. 11. 08:32
 35/54 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan veszed, hogy leköpködöm őket? "

Te irtad a kerdesben. En ugy vedem a hazamat hogy az olyan hulyek ellen kuzdok mint te.

Ugyanis a hulyek sokkal veszelyesebbek mint a bevandorlok.

2015. aug. 11. 09:05
 36/54 A kérdező kommentje:
Látjátok? A másik lehurrogása tipikus magyar mentalitás. Szavaitokból azt veszem ki, hogy szivesebben látjátok a bevándorlókat, mint honfitársaitokat, akik esetleg tehetetlenségükbe elköpnék magukat a szines embereknek. Ne mártírkodjatok már. Valamifajta rajongással vagytok őkfelé? Vagy mi ez a nagy védelem? Majd ha a lányodak esetleg megerőszakolja valami néger vagy arab, bár ha rátok hallgatok ők elvileg nem tesznek ilyet, mit fogtok szólni? Más kultúra, nem valók ide. Olyanok amilyenek de a szemetet miért dobálják el? Miért jár nekik ingyen zuhanyzás? Ha egy kamionsofőr szeretne lezuhanyozni valamelyik autópályán neki fizetni kell. Pedig Ő adózik nem élősködik.
2015. aug. 11. 10:08
 37/54 anonim ***** válasza:
46%

"Majd ha a lányodak esetleg megerőszakolja valami néger vagy arab, bár ha rátok hallgatok ők elvileg nem tesznek ilyet, mit fogtok szólni?"

És ha egy magyar erőszakolja meg? Akkor a magyarokat is utálni fogod?

2015. aug. 11. 10:10
 38/54 A kérdező kommentje:
Szerinted melyikre van nagyobb esély?
2015. aug. 11. 10:13
 39/54 anonim ***** válasza:
46%
Miből gondolod, hogy nagyobb az esély arra, hogy egy arab menekült, aki 1-2 hónapot van az országban, megerőszakol bárkit is, mint egy alkoholista, beszipuzott cigány? Elárulom, ugyanakkora esély van rá. És mivel több cigány, és alkoholista balhés ember van az országban mint menekült, ezért szignifikánsan nagyobb az esély rá. Ne rettegj már ennyire basszus. Vagy menj ki hozzájuk a Keletibe és mondd meg nekik, hogy takarodjanak az országból. 1-2 hónapot vannak itt, talán kibírod.
2015. aug. 11. 10:45
 40/54 anonim ***** válasza:
46%
Te amúgy ilyen 15-6 éves vagy ugye?
2015. aug. 11. 10:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!