Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Budapest mely kerületeiben...

Aladar12 kérdése:

Budapest mely kerületeiben lehet közterületen inni?

Figyelt kérdés
Emellett mi értelme a tiltásnak? Értem, hogy védik a lakókat a hangzavartól, meg a szeméttől, de ha valaki kulturáltan fogyaszt alkoholt, azt miért kellene megbüntetni?
2015. aug. 2. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Egyikben sem lehet inni.
2015. aug. 2. 15:46
 2/8 anonim ***** válasza:
68%

Bármelyikben lehet inni.

De az más kérdés, hogy melyikben SZABAD inni.

:)

2015. aug. 2. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
Ha fizeted a büntit bárhol!
2015. aug. 2. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
nullker.hu/2015/05/kozteri-alkoholkalauz/
2015. aug. 2. 16:01
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
Inni? Én ritkán vagyok Pesten, de eddig még senki sem szólt, ha ittam az ásványvizemből vagy a teámból! :D
2015. aug. 2. 16:09
 6/8 anonim ***** válasza:
46%
Ha rá lenne bízva az emberekre, hogy ha kulturáltan tudnak inni akkor ihatnak ha nem akkor nem akkor szerinted mi lenne ? Amúgy meg rontja az összképet, ha ott iszogattok, nem arra való a közterület.
2015. aug. 2. 16:14
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ 4-es.
2015. aug. 2. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:
A tiltás azért van, mert a legtöbben nem kulturáltan fogyasztják az alkoholt, és mivel nem könnyű meghúzni a határt a kulturált és a nem kulturált között, egyszerűbb, ha senki sem ihat. Ha tanár vagy, és tudod, hogy az osztályodban 20 gyerekből 19 rosszalkodni fog, ha múzeumba viszed őket, akkor szerintem nem fogod elvinni őket csak amiatt az egy miatt, aki nem rosszalkodna.
2015. aug. 14. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!