Lehet-e közterületen (pl. parkban) alkoholt inni?
Figyelt kérdés
Ezért meg birnak büntetni?2008. dec. 20. 16:15
1/10 anonim válasza:
Változó. Bp-n pd leszarják,nem foglalkoznak vele, de van olyan város, ahol ha már egy sörrel sétálsz, vagy a kocsma elé kimész tfonálni a kezedben egy sörrel, már büntetnek is.
2/10 anonim válasza:
Elvileg tilos. Mondjuk büntetést én még nem kaptam érte, de pl. pont Pesten volt, hogy mentünk koncertre kezünkben borral és jött a rendőr, hogy na most akkor büntetés. Barátnőm meg elkezdett szájaskodni, na ő tényleg kapott büntetést. Amúgy itt Pécsen is sokszor kijönnek a rendőrök ilyenért, de én még olyannal nem találkoztam, akit megbüntettek volna, csak általában elküldik az embereket meg kiöntik a piát. Mondjuk múltkor egy szegény hajléktalan bácsit is betaláltak ezzel, amikor a szerencsétlen nem is piázott, hanem tejet (TEJET!!!!) ivott és azt kiöntötték.
3/10 A kérdező kommentje:
Egyébként ez miért törvénybe ütköző? A kávézóban is úgyanúgy verekedne az ember mint az utcán,ha akarna,nem?
2008. dec. 20. 22:20
5/10 anonim válasza:
Elvileg tilos közterületen, de ha beállsz egy BKV megállóba, ott már lehet, mert az már a BKV "magánterülete". Hallottam ismerőstől is ilyen esetet.
6/10 anonim válasza:
Engem életemben egyszer igazoltattak a rendőrök. Akkor amikor közterületen alkoholt fogyasztottam. Vicces volt úgy komoly arcot vágni, hogy van már az emberben egy kör, valamint a rendőrfiúk (kb velünk egyidősek voltak, vagy fiatalabbak) "szigorkodtak": Most az egyszer még elnézzük, azonnal igyák meg és az üres dobozt dobják ki. Ha tíz perc múlva erre jövünk, ne lássuk itt magukat, mert annak következménye lesz.
A sör elfogyott, úgyhogy nem vártuk meg őket.
Ez 2004 körül volt, a szóban forgó emberek: 5 25-30 év közötti lány.
7/10 anonim válasza:
Szegeden eléggé a körmére néznek a mulatozó fiataloknak... Mi is csak hosszú prédikáció után lettünk elengedve (de megúsztuk), de volt olyan srác, akinek lekérdezték, van-e priusza... :S
8/10 anonim válasza:
TILOS !.
Én ha ilyet látok, , egyszerűen hívom az illetékes szervet ..
9/10 ntee válasza:
Akkor neked bizony a k*rva anyádát
10/10 anonim válasza:
Törvény, az az értelme hogy orbán bácsiék (kis kezdőbetűvel) még több pénzt tudnak bezsebelni a semmiért, amit el tudnak lopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!