Álláskeresőként történő nyilvántartásból törlés?
Nagyon ostoba vagy kérdező !
Ha törőltek a nyílvántartásból legalább 1 év mire ismét nyílvántartásba vesznek. Neked kellett volna bemenni személyesen a mentorodhoz a munkaügyi központba és elmondani, hogy találtál normális melót. így persze hogy törőltek, ha nem fogadtad el a közmunkát
július 31.ig kellett volna a közvetítő lapot bevinni a közmunkára és elmondani, hogy már máshol fogsz dolgozniu vagy elkezdeni a közmunkát, és akkor láptál volna ki, ha elkezdődik a másik, így bebuktad. Figyelmetlenség és a szövegértelmezés hiánya vezetett ide
Ugyanígy jártam én is, minden tök hasonló.
Leírtam, hogy munka lesz, és töröltek a nyilvántartásból.
Amikor vége lett a munkának (becsődölt a cég), akkor beregisztrálhattam újra.
Ez még okés is, DE 3 évig nem kaphatok szociális juttatásokat, semmit.
Szóval lehetek a nyilvántartásban, sőt mennem kell mindenhová ahová irányítanak (pecsételni is kell menni), de semmire sem vagyok jogosult munkanélküliként (egy fillért sem kapok).
Van felülbírálás, amikor megírod a panaszodat a megfelelő osztályra, viszont ott csak családosokat szoktak engedni 3 év figyelembevétele nélkül, szóval én ebből is ki vagyok lőve.
Ha nem tartom be a munkaügyi szabályait, akkor tolódik kifelé a 3 év.
(off 1: nagyon okosan kitalálta a kormány, így gyakorlatilag tehermentesítette magát
off 2: ahol élek szabolcsi város ott legalább 150 ember járt így, szóval 3 évig nem jogosultak szociális támogatásra, holott nem az ő hibájukból történt, hanem egy közeli cég ment csődbe, de még időben kitudtak használni minket 2 hónap munkára)
Bakker, te aztán jól beszoptad, kérdező :D
1 évig "páápáá" lóvé :D
Zavaros az egész. Tisztázd a helyzetet. Amikor felvettek akkor egyből jelezned kellett volna és akkor nem küldtek volna el állásinterjúra.
Fellebbezd meg( Ha még lehet) mert a munka visszautasítás után egyből törölniük kellett volna, és nem közmunkára közvetiteni. Tehát eleve érvénytelen a határozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!