Munkaügy kp-ban mondták, hogy el KELL vállalnom a közmunkát, vagy törölnek a nyilvántartásból. Ilyen lehet? Kényszermunka? ( br.78e Ft) Mit kéne tennem?
A munkaügyiben regisztráltam, kaptam határozatot, pénzbeli juttatás nem jár- annál is inkább nem értem, hogy kapásból közmunkára küldenek itt nyár közepén. Holnaptól. És hogy oldom meg a gyerekem elhelyezését??
részmunkaidős munkát tudok vállalni, ezt jelöltem be és képességeimnek megfelelő munkát. irodait. Erre takarítónőnek küldenek el reggel héttől háromig.
Ha törölnek, legközelebb 2 hónap múlva regisztrálhatok, és ez anyagi veszteségekkel jár, mert aktív korúakat nem igényelhetem, a gyereknek nem tudom, hogy majd a suliba az étkezést kérhetem-e így szociális alapon?
Elméletileg szeptembertől ingyenes lesz az étkezés 90e/fő jövedelem alatt.
Milyen végzettséged van?
Gondolom, ilyenkor nem nagyon vannak irodai munkák, suliban voltam év közben, most a nyáron nincs munka, talán szeptembertől. Nálunk csak kérésre közvetítenek ki, legalábbis engem sosem köteleztek, magamtól vállaltam, nem is vagyok jogosult semmilyen segélyre, lehet így más az elbírálás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!