Nem jön a gyerektartás. Ítélet szerint június 10-én kellett volna az első gyerektartást kapnom júliusban pedig a november óta elmaradt részleteivel együtt. Hová kell bejelentenem, hogy nem fizet? Kinek vagy milyen hivatalnak kell ezt jeleznem?
Az önkormányzathoz menjél, ott van gyámügy, majd ők tudják.
A beszólogatókkal meg ne foglalkozz, utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének.
Felfüggesztettel, nem elzárással. Amúgy ha nem akar, akkor nem fog fizetni. Nézd csak meg ezeket a kommenteket. Nem úgy tűnik, hogy kötelező lenne perkálniuk, vagy volna valamilyen visszatartó erő.
,,2003 augusztusában váltam el 2 kiskorú gyermekem van. Ügyvéd előtt 10-10 ezer forint gyermektartási díjban állapodtunk meg a volt férjemmel. 2003-2009-ig egyedülálló anyaként 1 keresetből a 2 gyermekkel az ügyészségen, bíróságon, rendőrségen tettem feljelentéseket, több alkalommal végrehajtóhoz került az ügy és minden alkalommal az én javamra döntöttek. Azonban gyermektartást nem kaptam, vagy munkahelyet váltott, vagy megpróbálta elvenni a gyermekeket, vagy fellebbezett, megint megítélték megint nem fizetett stb. belefáradtam."
De böngészd. Nehéz fizetésre ösztökélni valakit. A törvény csak nevében az. Mire végzés lesz, az évek kérdése sokszor.
Tisztelt fórum!
Azzal a kérdéssel fordulok önökhöz, hogy mit tudok tenni, ha az apa nem fizet gyerektartást.A bíróság meghatározta havonta mennyit kell fizetnie,plusz a 6 hónapra visszamenőleg elmaradt gyerektartást részletben törlesztenie.De nem fizet, nem tudom hogy dolgozik-e,munkahellyel kapcsolatban is csak hazudik..
Nem könnyű, ha nem akar, akkor úgysem fizet. A mai magyar törvény ne tehet senkit. Ezek a törvények olyanok, hogy azt védik aki lopni megy, és nem azt, aki a lopást meg akarja akadályozni és kárt okoz a rablóban. Érted? Sajna ez van. De ne akarlak elkeseríteni. Böngészd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!