Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez nem törvénytelen diszkrimin...

Ez nem törvénytelen diszkrimináció?

Figyelt kérdés
Találtam egy álláshirdetést amelyben az áll,hogy kizárólag 30 év alatti munkavállalókat vesznek föl.(Vajon mi lehet az amire egy 29 éves alkalmas ,de egy 30 éves már nem)
2015. júl. 17. 21:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Amúgy meg a munkáltatóknál, ha nem TÉGED akarnak felvenni, akkor az a baj, amilyen vagy.

Ha nő vagy: nekünk férfi kell,

Ha férfi vagy: nekünk női alkalmazott kell

Ha fiatal vagy: nekünk idősebb, tapasztaltabb munkaerő kell

Ha idősebb vagy és van munkatapasztalatod: neköünk pályakezdő fiatal kell (egyszer jártam így egy cégnél, a fejvadász csajnak szimpi voltam, mert látta, hogy értem a szakmámat+ perfektül beszélek angolul), de a cég igazgatója azt nyilatkozta, hogy neki pályakezdő kell, mert azokra ad a munkaügyi központ támogatást

Ha ép, egészséges vagy: nekünk megváltozott munkaképességű munkavállaló kell, mert erre adnak támogatást.

De jöjjön be hozzájuk egy VALÓDI fogyatékkal élő munkavállaló tolószékben vagy fehér bottal: egyből belekötnek: "hát hogy fogod elérni a polcon lvő aktákat? " Hát hogy fogod elolvasni az e-maileket?

2015. júl. 21. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!