Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Hogyan lehetne feljelenteni a...

Hogyan lehetne feljelenteni a NAVnál ezt a görényt?

Figyelt kérdés

Tavaly kivettem egy albérletet, ahol a főbérlő nem fizetett adót utánam. Szeretném feljelenteni, de nincs bizonyíték arról, hogy átadtam a pénzt, csak egyetlen hónapban van, amikor a bankjába utaltam.

Amikor megfenyegettem, hogy felnyomom a NAVnál, akkor megzsarolt, hogy kéri az összes többi hónap lakbértartozását. Kifizettem őket, csak nem tudom bizonyítani. Szerintetek, a NAV elhiszi majd nekem, hogy kifizettem, ha nincs nyoma? Hogy lehet az ilyen patkányt feljelenteni a NAVnál, hogy jól büntessék meg?

2015. júl. 15. 14:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te egy aljas, tisztességtelen ember vagy, már bocs. Ki a patkány pontosan? Mert sztem te szegted meg a szavad, nem ő. Vagy talán megígérte, hogy fizet a NAVnak?

Egyébként feljelentheted, talán a tanúzásod ér valamit, de attól te még egy vasat se fogsz visszakapni ráadásul azzala tudattal kell együtt élni h egy tisztességtelen spicli patkány vagy, de ha ez belefér nálad....

2015. júl. 15. 20:37
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapesetben Te szegted meg a dolgot, tekintve, hogy a 2,5 hónap még beletartozott volna a dologba, így jogos a főbérlő részéről a dolog, ezen nem tudom mit kell patáliázni.

Azonkívül meg ha bizonyítani nem tudod igazából NAV se csinál semmit és a pereskedésből is csak rosszul jöhetsz ki, főleg hogy a költségét is fizethetnéd.

2015. júl. 18. 05:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Adózni meg amúgy is csak a következő évebn kell.

Bocsi, hogy nem Te vagy ajnározva, de gusztustalan amit művelsz.

2015. júl. 18. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!