Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tehetek, ha a cég, akinél...

Mit tehetek, ha a cég, akinél dolgoztam nem fizetett ki?

Figyelt kérdés
Amikor kiléptem, akkor jelentettek be két napra, hogy náluk dolgoztam - tehát OEP, NAV felé van nyoma, hogy náluk dolgoztam. Munkaszerződés nem volt. Vezetve volt két jelenlétin is, hogy dolgoztam + még egy helyen van nyoma, hogy ott voltam. Megreklamáltam a cég felé a dolgot, nem fognak fizetni. Amikor megtudtam, hogy nem tudom tovább vállalni a munkát írásban felmondtam a főnöknél. Ezzel szemben azt állítja, hogy az egyik munkatársamtól tudta meg, hogy nem megyek be dolgozni - a munkatársammal erről egyáltalán nem is beszéltem. 52 óra munkára - aminek 3 helyen van nyoma -, 2000 Ft fizetést kaptam. A főnöknél már voltam. Mit lehet ilyenkor tenni?

2015. júl. 2. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Irány a Munkaügyi felügyelőség, bizonyítékokkal felszerelve.
2015. júl. 2. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Pereld be őket.
2015. júl. 2. 12:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Fenyegesd meg őket, hogy feljelented őket. Jobban megéri a cégnek kifizetni feléd pár tízezer forintot, mint egy több milliós bírságot a NAV felé.
2015. júl. 2. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:
16%
Így jár aki feketén dolgozik. Megérdemelted.
2015. júl. 2. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!