Zoli 19 kérdése:
A vállalkozó akinél dolgoztam nem fizetett ki. Hogy tudom rajta behajtani a pénzt? Többi lent!
Figyelt kérdés
170 ezer Forinttal tartozik nekem a volt vállalkozóm. Hogy tudom rajta behajtani a tartozást? vagy kin, min keresztül?2011. aug. 2. 09:52
1/5 anonim válasza:
Ha ténylegesen jár neked, és csak azért nem fizeti ki, mert nem akarja, akkor mondd meg neki, hogy vagy kifizeti neked a 170-et, vagy mindenhol feljelented, ahol lehet, és amivel lehet, és lehet, hogy neked nem lesz belőle hasznod, de ő jóval több büntetést ki fog fizetni. Mert, ha kimennek valamelyik szervtől, tuti, hogy büntetnek.
Ha mocsok, legyél te is az.
2/5 A kérdező kommentje:
Mindig azzal hitegetett, hogy be vagyok jelentve, és közbe a napokba derült ki, hogy nem. Akkor hagytam ott... keményen dolgoztam a pénzemért, és most nem találok rajta fogást... :S
2011. aug. 2. 10:03
3/5 tetro válasza:
napokba derült ki, hogy be vagy jelentve? soha nem nézted meg a papírokat?
4/5 A kérdező kommentje:
hogy NEM vagyok bejelentve. Mindig csak mondta, hogy majd holnap hozom, aláírod stb. És ez lett...
2011. aug. 2. 10:34
5/5 anonim válasza:
Első vagyok.
Akkor főleg a piszkos zsarolás. Papír nélkül még neked is bajod lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!