Temetkezési vállalkozó mit csinál pontosan, és hogyan lehet az valaki?
temetkezési szolgáltató és vállalkozó szerintem ugyan az.
Ök akik elmennek a halotért, akár baleset helyszinére vagy házhoz vagy korházba (mentö soha nem visz halottat).
Aztán ök vagy ravatalozóba vagy hamvasztásra vagy a saját hütöjükbe viszik, ott fogadják a hozzátartozókat akik kiválasztják a temetést stb... majd ök felöltöztetik a halottat és mindent megszerveznek a temetésre. csak a papot kell neked hívni, de lehet még ebben is segítenek.
az aszisztens szerintem aki kimondottan az irodájukban ül, aki segít kiválasztani a temetéshez mindent stb...
temetkezési vállalkozó akkor leszel, ha van elég pénzed egy vállalkozás beindításához, de inkább akkor, ha van már ilyen családi biznisz, ez így általában öröklődni szokott, sztem a legtöbb városban telített a piac, nincs szükség új temetkezési vállalkozásokra.
azzal az OKJ-s valamivel még nem leszel az, az más.
szerintem ez a legrégebbi kérdés amihez hozzászóltam. ebben a cikkben azt írják hohy a vállalkozás indítása okjs képzéshez kötött, de nem írják a képzés nevét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!