Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Saját kocsimat ugye feltörhetem?

Saját kocsimat ugye feltörhetem?

Figyelt kérdés

Ezzel nem keltek riadalmat senkiben, ugye?

Nagyon régi vágyam, hogy feltörjek egy kocsit, viszont másét nem szeretném, gondolom érthető okok miatt, így maradt a sajátom.

2015. jún. 17. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz feljelentést tenni magad ellen, akkor nyugodtan...
2015. jún. 17. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Csak akkor, ha nem vagy egy ijedős típus. Különben riadalmat keltenél saját magadban, és az ugye már baj.

Meg az is, ha valaki meglát akció közben, és felhívja a yardot...

Ja, és ha riadalmat nem is, de más érzéseket kelthetsz majd az autószerelőben, ha elmeséled neki a sztorit.

:P

2015. jún. 17. 23:59
 3/5 anonim válasza:
Fel is gyújthatod,kivéve,ha nem közterületen mások épségét veszélyeztetve teszed
2015. jún. 18. 06:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Volt hogy az autómba bezártam a slusszkolcsot a csomagtartóba véletlen. Úgy, hogy távirányítóval felnyitottam, kivettem az üdítőmet ,addig a kulcsot beledobtam és utána véletlen lecsuktam a csomagtartót. :(

Lakatost kellett hívni az éjszaka közepén. Hamar kijött, elkezdve feltörni Budapest belvárosában, fél percre az Oktogontól a körúton, közben valaki ránk is hívta a rendőrséget. Nagyon hamar jött egy rendőrautó, mikor mellénk ért, villogó és HÉ felkiáltás. Aztán elmagyaráztam mi történt, a papírokkal bebizonyítottam h enyém a kocsi, aztán elmentek.

Nem bűn ez egyáltalán. Max hülyének néznek ha a sajátod akarod, elkerülése miatt mondd h bezártad a kulcsot. :D

2015. jún. 18. 08:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem jobb lenne _tényleg_ bezárni a kulcsot, az lesz az izgalmas, és a rendőrnek sem kell hazudni... :P

Én is voltam már amúgy hasonló helyzetben, bár nem az én hibám volt; de iszonyat kellemetlen volt az a pár perc, amíg dróttal sikerült valahogy kipiszkálni az ajtót. (Még egy régebbi típusú autónál; nem tudom, most működne-e ez a megoldás.)

2015. jún. 18. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!