Saját kocsimat ugye feltörhetem?
Ezzel nem keltek riadalmat senkiben, ugye?
Nagyon régi vágyam, hogy feltörjek egy kocsit, viszont másét nem szeretném, gondolom érthető okok miatt, így maradt a sajátom.
Csak akkor, ha nem vagy egy ijedős típus. Különben riadalmat keltenél saját magadban, és az ugye már baj.
Meg az is, ha valaki meglát akció közben, és felhívja a yardot...
Ja, és ha riadalmat nem is, de más érzéseket kelthetsz majd az autószerelőben, ha elmeséled neki a sztorit.
:P
Volt hogy az autómba bezártam a slusszkolcsot a csomagtartóba véletlen. Úgy, hogy távirányítóval felnyitottam, kivettem az üdítőmet ,addig a kulcsot beledobtam és utána véletlen lecsuktam a csomagtartót. :(
Lakatost kellett hívni az éjszaka közepén. Hamar kijött, elkezdve feltörni Budapest belvárosában, fél percre az Oktogontól a körúton, közben valaki ránk is hívta a rendőrséget. Nagyon hamar jött egy rendőrautó, mikor mellénk ért, villogó és HÉ felkiáltás. Aztán elmagyaráztam mi történt, a papírokkal bebizonyítottam h enyém a kocsi, aztán elmentek.
Nem bűn ez egyáltalán. Max hülyének néznek ha a sajátod akarod, elkerülése miatt mondd h bezártad a kulcsot. :D
Szerintem jobb lenne _tényleg_ bezárni a kulcsot, az lesz az izgalmas, és a rendőrnek sem kell hazudni... :P
Én is voltam már amúgy hasonló helyzetben, bár nem az én hibám volt; de iszonyat kellemetlen volt az a pár perc, amíg dróttal sikerült valahogy kipiszkálni az ajtót. (Még egy régebbi típusú autónál; nem tudom, most működne-e ez a megoldás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!