Törvénybe ütközik az, ha lefényképezek egy hajléktalan kéregetőt a parkolóban azzal a céllal, hogy legyen ki ellen bejelentést tenni, ha esetleg bosszúból megrongálná a kocsimat, mivel nem kapott tőlem semmit és még el is küldtem melegebb éghajlatra?
Igen, törvénybe ütközik. Attól, hogy hajléktalan, még vannak jogai.
és azért mert hajléktalan, még egyáltalán nem biztos, hogy autókat rongál.
És hogy te mekkora bunkó vagy! Ha segíteni nem tudsz, legalább ne alázd meg, elég rossz az élete Nélküled is...
Én sosem fogok így járni, mert a szüleim eléggé tehetősek! :)
18. szülinapomra kaptam a vadiúj verdát is! :P
De nem fogok pénzt adni mindenféle lejmolónak, mert úgyis csak piára és cigire költené.
Te normális vagy öcsikém?
Először is valakit célirányosan lefényképezni nem szabad! Ha csak úgy lefényképezed a parkolót úgy szabad, de valakiről fényképet készíteni a beleegyezése nélkül törvénybe ütközik, márpedig te erről a fickóról akarsz képet csinálni!
Kettő a rendőrségen lóbálhatod a fotódat amennyit akarod, ha nincs két tanúd rá, hogy ő volt az elkövető, vagy nem vállalja fel, márpedig miért tenné, akkor ennyi erővel akár egy Lionel Messi posztert is lobogtathatnál, hogy "Ő volt, az argentín pofa karistolta meg a harminc éves verdámat".
Három: Te egy ritka nagy balfa..ék vagy! -ez már a kérdésből is kiderül, sok sikert az életben vagy megváltozol, vagy úgy végzed mint a hajléktalan.
Mert ha megrongálják a Trabantodat, akkor azt biztosan egy hajléktalan kéregető tette? A rendőrségre járásnál és a gyomoridegnél egészségesebb, ha adsz neki egy százast, és még vigyázni is fog rá. Az élethez ész is kell, nem csak pénz... De... Úgyis hiába beszélek.
"Én sosem fogok így járni, mert a szüleim eléggé tehetősek!"
ccc... Sokan éltek így és csórón haltak meg.
Nem Trabantom van! :)
De miért adnék egy idegen lejmolónak pénzt??
Tudom, hogy a legtöbben egyetértenék velem, csak itt játszák a szentet!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!