Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Törvénybe ütközik az, ha...

Törvénybe ütközik az, ha lefényképezek egy hajléktalan kéregetőt a parkolóban azzal a céllal, hogy legyen ki ellen bejelentést tenni, ha esetleg bosszúból megrongálná a kocsimat, mivel nem kapott tőlem semmit és még el is küldtem melegebb éghajlatra?

Figyelt kérdés
18/F

2015. febr. 3. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
79%

"De miért adnék egy idegen lejmolónak pénzt??"

Mondjuk azért mert rokonlelkek vagytok! Ő téged, te a szüleidet lejmolod, akár össze is pacsizhattok, egy biztos, te nem vagy különb.

Egyébként én például már csak azért sem rettegem a hajléktalanoktól, mert egyrészt ahová tehetem tömegközlekedés/bicikli/gyalog járok, csak ha nagyon muszáj veszem elő az autót, másrészt én átlag minden második kéregetőnek szoktam adni, igaz általában nem pénzt, hanem veszek neki valami ennivalót, ha olyan helyen vagyunk.

2015. febr. 3. 23:11
 12/16 A kérdező kommentje:

"igaz általában nem pénzt, hanem veszek neki valami ennivalót, ha olyan helyen vagyunk"

És erre a hajléktalan az esetek 99%-ában eldobja a francba a kaját és azt mondja, hogy ő pénzt kért!

2015. febr. 3. 23:21
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nem ez a tapasztalatom, de te biztos jobban tudod, elvégre senkinek sem adsz semmit, így aztán könnyű megmondani a tutit.
2015. febr. 3. 23:26
 14/16 A kérdező kommentje:

"de te biztos jobban tudod, elvégre senkinek sem adsz semmit, így aztán könnyű megmondani a tutit."

De most őszintén, miért egy 18 éves középiskolás srácot akar valaki lelejmolni?? Azt nem tudhatja, hogy a vadiúj autó az enyém, azt hiszi normál esetben, hogy apámét hoztam el.

2015. febr. 3. 23:31
 15/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem barátocskám, én még bízom benne, hogy a hozzád hasonlókból legyen kevés ebben az országban. Nemcsak reménykedem, teszek is érte. Te csak egy élősködő, beképzelt és tudatlan senki vagy, aki azt képzeli, mert autót kapott, már valaki. Te még önmagadért se tettél semmit az életedben, milyen alapon mersz másokról ítélkezni. Tudom. A tudatlanság az ok. Sok ostabaságnak ez az oka.
2015. febr. 4. 12:31
 16/16 anonim ***** válasza:
62%
Egy elkényeztetett,beképzelt, nagyon ostoba, és nagyon tudatlan, rosszindulatú hülye gyerek vagy!!!
2015. febr. 5. 02:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!