Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Bérbe adjam-e a kocsimat vagy...

Discovery01 kérdése:

Bérbe adjam-e a kocsimat vagy sem?

Figyelt kérdés
Van egy hiteles autóm, szeretné egy cég megvásárolni, viszonyt csak a mérlegforduló után tudná megvásárolni hitelátvállalással. Addig kb 3-4 hónapig javasolja adjam nekik bérbe majd megveszik. Ha bérbeadom akkor ha nem fizet őt terhel minden ktg? Vagy ez így egyáltalán nem törvényes? Tud ebben valaki segíteni?
2012. nov. 5. 10:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!

Mindenféleképpen legyen írásba foglalva a "kölcsönadás" feltételei. Pl.: Meg fogja venni, addig ennyi-annyi pénzt ad; illetve ha mégsem venné meg, akkor olyan állapotban szolgáltassa vissza, amilyenben kapta, ennek eleget nem tételéért pedig fizessen. (szóval ha összetörve adja issza, fizesse ki a károkat.)

Mindenféleképpen írjatok róla egy szerződést, szerintem.

Remélem segíthettem.

u.i.: Nem vagyok ügyvéd meg semmi.. (5év még legalább:(:D)

2012. nov. 6. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!