Követelhet tőlem (bérbe adótól) a bérlő a határozott időre kötött bérleti szerződés felmondása után ha a bérbe adó mond fel (nem fizet, magatartása felháborító) a fenmaradó időre a bérleti díjat?
2 évre kötöttük a szerződést de fel kell mondjak a bérlőnek. Nem fizet, stb. Csak szóban közölte hogy nem tud fizetni de bentmarad a családi házamban és ha akarom tereljem jogi útra. Na persze. Felháborító! Én tartsam el a szemetet.
,, a bérlő vállalja hogy az első év letelte után amennyiben a bérleti díj nem változik a 2. évet előre egy összegben megfizeti,, így szerepel a szerződésben.
Vagy csak mondjak fel simán a nemfizetésre és a minősíthetetlen magatartásra hivatkozva. 3 fizetési felszólítás ment már neki tértivevénnyel.
Ha küldtem a fizetési felszólításokat, és küldök egy felmondást is hány napon belül tehetem ki hivatalos szervvel ha ez lehetséges.
ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt.regisztrálni kell,de albérlőknek,főbérlőknek adnak tanácsot.
első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!