Miért emelgetheti egyoldalúan a Telenor a telefondíjamat?
Figyelt kérdés
Anno még valami 3ezeerre kötöttem,ez egy év alatt felment 3500re és most megint kaptam értesítést,hogy ez már 3800 lsz júli 1 től. Folyamatosan csak emelnek!
Tavaly előtt decemberben kötöttem a szerződést,ez idén decemberben lejár. De addig is van még idő,és nem tehetek semmit? Ezért írok alá egy szerződés,hogy ők kedvükre módosítsanak?Megtehetik ezt?(gondolom meg,mert ezt csinálják) Semiképp nem tudom felmondani a szerződést?!
2015. jún. 15. 15:46
11/12 anonim válasza:
Ja és persze még egy tanulságos cikk:
12/12 A kérdező kommentje:
Nem hagyom! De most mit csináljak? Voltam ügyfélszolgálaton,megkérdeztem,mik a lehetőségeim. Ugyan ezt a csomagot ugyan ezzel az árral nem tarthatom meg,max tudnak ajánlani olyat,ami egyenlőre nem emelkedik,de az a csomag nem megfelelő dolgokat tartalmaz nekem. Ez van,végül is ez ilyen tehetsz is,de nem is mókuskerék.Én két éve gondosan kiválasztottam,melyik somaga megfelelő nekem,hisz két év,az két év. Ez van....
2015. júl. 1. 08:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!