Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lehetséges az, hogy egy...

Lehetséges az, hogy egy játszótéren a 12 éven felüliek nem használhatnak egyes játékokat?

Figyelt kérdés
Semmi nincsen kiírva. Mi lehet a "büntetés"?
2015. jún. 9. 19:56
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Nincsen ilyen szabály. de ha jól tudom akkor pl amikbe nem férnek bele azokba már nem szabad nekik meg ami rúgos és elhalylik vele
2015. jún. 9. 19:58
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Hány éves vagy? Miért játszotéren akarsz vadulni? Menj inkább kocsmába verekedni!
2015. jún. 9. 20:18
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
A büntetés az lehet, ha éppen arra járok és meglátok három tinédzsert a babahintában, hogy fülednél fogva húzlak ki belőle, ha pedig kár esett, akkor már hívom is a telefonodról az "Apa" számát.
2015. jún. 9. 20:23
 4/11 anonim ***** válasza:

Bármit használhatsz. Viszont ha kárt okozol benne, akkor azért kemény bírságot kaphatsz és a javítást is te fizeted.

Az meg nem mentesít a büntetés alól, hogy nem volt kiírva.

2015. jún. 9. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Van egyáltalán valaki, aki 12 éves elmúlt de még mindig mászókázik? Mi ennyi idősen már fociztunk vagy bicikliztünk inkább.
2015. jún. 9. 21:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam. Nem rólam van szó, én 35 éves vagyok. A gyerekek (15, 14) hintáztak és odajött egy polgárőr, hogy most "figyelmeztet", de ha legközelebb meglát akkor.... Elmondtam neki a véleményemet, meg még csúnyábbakat is és eltakarodott, de elgondolkodtam, hogy ilyen szabály nem is létezhet...
2015. jún. 9. 23:04
 7/11 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy az önkormányzat hozhat ilyet. Nem? Csak akkor azt meg ki kéne írni..
2015. jún. 9. 23:05
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem tudok ilyen tiltásról/jogszabályról. Persze attól még lehet, hogy én nem tudok róla, de nagyon csodálkoznék... Saját magamon kívül is ismerek nemhogy 12+, de "bőven nagykorú" személyeket, akik időnként szoktak hintázni/csúszdázni/mászókázni... :D
2015. jún. 9. 23:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Persze, én is így gondoltam. Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 10. 01:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Most jól értem hogy az a szitu hogy 35 évesen levittél két 15 és 14 éves gyereket hintázni a játszótérre? És rádszólt a polgárőr, hogy ezt nem kéne te meg elküldted melegebb éghajlatra? Mert ha ez van, akkor ott bajok vannak a fejben.
2015. jún. 10. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!