Ha 15 évesen hintázok egy játszótéren megbüntethet a rendőrség, vagy a közterület felügyelő?
hát eez igen :D ez kellett nekem így estére :D
amúgy ez tuti nem igaz :D
Elképzelhető, hogy megbüntethet a közterület-felügyelet, de annak nem az a szabályos módja, amit leírtál.
A közterület felügyelőnek igazolni kellene magát, majd felszólítania a jogsértő cselekedet elhagyására. Mivel ez nem történt meg, nem történhet büntetés sem.
Érdekes és vicces meg szánalmas is egyben. Először is, én majdnem harminc évesen is szeretek hintázni, de hála istennek a mi városunkban van felnőtt játszótér és ha ingerenciám akad akkor oda lemegyek vagy a margit szigetre. Amúgy meg magamtól is van annyi eszem, hogy nem ülök bele a gyerekek hintájába, nehogy tönkre tegyem. Egyébként 17 évesen 176 cm 81 kg szerintem még nem a világ vége. Én a közteres helyében úgy intéztem volna, hogy "fiam, légyszives szállj le mert a kisgyerekek stb..." Akármilyen hihetetlen az erőszakos fellépés erőszakot szül ezért lett nagy po***fázás és futás a vége. Szép szóval is el lehet intézni a dolgokat.
A közterest meg jelentsd fel a pics***ába úgy ahogy van. Komolyan mondom megérdemli. Az ilyen ember ne képviselje az állam érdekeit semmilyen formában se!!! Ezért tartunk itt ahol most. Mondom mit követett el a közteres: hivatali bűncselekényt, azaz a Büntető Törvénykönyvben írtak alapján közfeladati helyzettel visszaélés, egyébként kényszerítés, könnyű testi sértés kísérlete, bántalmazás hivatalos eljárásban, vagy hivatalos eljárás színlelése, szakszerűtlen munkavégzés, bűnpártolás, felbújtás. Kb hirtelen ennyi jut eszembe. Egyébként meg kíváncsi lennék arra is, hogy mégis miféle szabálysértés az ha valaki hintázik???!!! Hogy azt a jó b... k.... any___ját neki azt! Fel is b... tam az agyam ezen.
Hogy az a jó any.**jába volt csupaszon az a majom+fejű állatja! Nem is értem, hogy hogyan is képzeli ezt. És még ezeknek adtak jogot a bilincselésre és igazoltatásra. Sok r+oha+dt bűnöző van köztük ám. Nem kell mindent kézpénznek venni amit mondanak, ilyen esetben legközelebb te hivj azonnal rendőrt. Ja és feltétlen mond el, hogy itt van egy személy aki azt állítja, hogy ő közteres, de nincs rajta egyenruha és igazolványt nem mutat és ötvenezret kér tőlem stb.... aztán hulljon a férgese...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!