Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha 15 évesen hintázok egy...

Ha 15 évesen hintázok egy játszótéren megbüntethet a rendőrség, vagy a közterület felügyelő?

Figyelt kérdés
Én és 4 osztálytársam kimentünk a Bólyai tér-re mert a Wesselényiben tanulok, és gyakorlat van, de ebéd szünet volt, és ott van egy játszótér. Hintázok, mire oda jön egy 51 év körüli férfi biciklivel. Farmer nadrágot, farmer felsőt viselt, és egy fehér baseball sapkát. Megkérdezte, hogy nem látom mi van oda írva?.. Mondom a rendőrség, tűzoltóság, mentő száma.. Akkor biztos nincs ki írva, de 0-14 éves korig lehet használni a hintát, a városházának évente több millióFt kárt okoz a hinták javítása. Mondom neki, hogy nem teszem tönkre, nem őrült módjára használom. Erre mondja, majd mindjárt ki hívom a közterület felügyelőket, és fizethettek 50ezer Ft.ot. Erre egyik osztálytáram is Gergő is beleült. Erre elment, és annyit mondott, hogy rá fogunk fázni, mondom, jól van el lehet menni. Elment, és 5 perc múlva visszajött, és elővette a telefont, és a telefonba ezt mondta, hogy igen 2 szemtelen fiatal, a Bólyai téren, küldjetek már ki valakit, vagy akkor bemegyek én nekem úgy is jó. Megkérdezem, most komolyan ki hívta? Így nevetve. Mondja, hogy igen, te fogsz a legrosszabban járni, mert te még vissza is pofázol! Monda Gergő, hogy mit zavarja, hogy mi hintázunk? Ki magad itt? Erre mondja, hogy a városházától valami közterület felügyelő. Erre mögöttem, jött biciklivel, egy 50 év körüli másik férfi is, és csak annyit mondott, hogy lehet kiszállni a hintából, vagy 50ezerFT-ot fogtok fizetni! Erre a fehér sapis rám ordít, hogy te kis dagadék szálljál kifele! (81kg vagyok, 176cm) Rá ordítottam, hogy Fogja be a pof**áj*át!! Erre, te kis taknyos g**i maradék, hogy beszélsz? Erre ismét rá ordítottam, hogy mondom fogja be a po***ját- és menjen innen! Erre azt mondta, hogy gyere ide most azonnal gyere ide, olyan pofot kapsz! Mondom neki azosztigen.. Erre a másik férfi a biciklijéről levett egy gumipókot, és 2 en megindultam utánam 2 oldalról. Erre elkezdetek sprintelni a suliba, és ők is utánam jöttek. De a suliba már nem jöttek be. Gergőt is megakarta ütni a gumipókkal.
2014. júl. 1. 19:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

15 éves vagyok csak. Nem volt közteres, csak egy kis csicsika. Ma is kimentünk, beleültem a hintába. Most 12 en mentünk ki. Megint oda jött, és azt mondta: Látom, nem értesz a szépszóból, erre mondták a többik, hogy szálljak már ki ne balhézzak. Na ki is szállta, erre megint elővette a telefont, és valami olyasmit beszélt bele, hogy: Küldjetek már az örsről egy kocsit, megint itt vannak. Igen tegnap azért nem voltak itt, mert addigra elmentek. 2 haverom bele ült, és nem szállt ki. Erre jött a másik is aki tegnap gumi pókkal jött nekem. Azt mondta az első, hogy mindjárt szólok a haverjaimnak, mert a játszótér mellett van egy kis bolt, és még 4 ember ott állt, hogy levernek minket. Mondom neki, hogy ne fenyegetőzzön. Erre elkezdetem számolni, hogy aha 6-7-9 12 vagyunk 12-en. Erre ő, hogy 2 en levernek minket. Mondja Gergő aki tegnap velem hintázott, hogy azért ezt nem kéne. Erre mondja neki, hogy te halgass, senki nem kíváncsi rád. Erre azt mondtam neki, hogy a maga ocsmány fejére se kíváncsi senki. De nem szólt semmit, hanem a haverjaihoz ment. Mi megvártuk volna, hogy kijöjjön az a "kocsi" de nem jött. Felültek a biciklire és elmentek. Én utánuk kiáltottam, hogy Hol van a rendőrség, te alkoholista?

Utána bementem a kisboltba, és megkérdeztem, az eladónő-t, hogy nem kik ezek nem tetszik tudni? Erre azt mondta, hogy közterület felegyelők aztmondták. De rossz bickilivel, a kisboltban vannak, kb 7-en. Nem hiszem, hogy azok lennének, mert akkor egyszerűen a kezembe nyomott volba egy csekket..

2014. júl. 2. 17:17
 12/16 A kérdező kommentje:

Akkor lényegében, hogy néz ki egy közterületes?

Mit visel, mivel jár stb.

Köszönöm a válaszokat.

2014. júl. 2. 17:19
 13/16 anonim válasza:
fúú nagyon röhögök :D ez a gumipókos nagyon nagy :D amúgy a közterületes nem biciklivel jár és minimum ilyen riki mellényben van szóval biztos, hogy nem volt az. Meg akkor tényleg adna csekket aztán kész, és amúgy se hiszem, hogy a játszótéri hintaellenőrzés a legnagyobb feladatuk :D és nem is beszélne így, szóval tök abszurd az egész. Maximum az lehet, hogy ő önmagát nevezte ki közteresnek, mert éppen ott csövezik, vagy valami aztán azt hiszi most védi a hazáját :DD
2014. júl. 2. 18:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Ő nem az, de ha kihív egy közterest, akkor engem megbüntet, amiért 15 évesen hintázok? Nem gyerek hinta. Nincs kitéve tábla arról, hogy 0-14-ig. Csak a tilos a dohányzás , a kutyát behozni tilos, és a rendőrség, mentő tűzoltó száma.
2014. júl. 2. 18:38
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem két alkesz, drogos csöves le akart húzni egy kis pénzzel.
2014. júl. 2. 21:32
 16/16 A kérdező kommentje:
Ha igazolványt mutat se fizettem volna. Mert azt hamisíthatja is+ egy közteres nem így viselkedik, ő felhívott valakit, aki küldött valami kocsit az örsről,de nem jött senki..
2014. júl. 2. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!