Ha 15 évesen hintázok egy játszótéren megbüntethet a rendőrség, vagy a közterület felügyelő?
15 éves vagyok csak. Nem volt közteres, csak egy kis csicsika. Ma is kimentünk, beleültem a hintába. Most 12 en mentünk ki. Megint oda jött, és azt mondta: Látom, nem értesz a szépszóból, erre mondták a többik, hogy szálljak már ki ne balhézzak. Na ki is szállta, erre megint elővette a telefont, és valami olyasmit beszélt bele, hogy: Küldjetek már az örsről egy kocsit, megint itt vannak. Igen tegnap azért nem voltak itt, mert addigra elmentek. 2 haverom bele ült, és nem szállt ki. Erre jött a másik is aki tegnap gumi pókkal jött nekem. Azt mondta az első, hogy mindjárt szólok a haverjaimnak, mert a játszótér mellett van egy kis bolt, és még 4 ember ott állt, hogy levernek minket. Mondom neki, hogy ne fenyegetőzzön. Erre elkezdetem számolni, hogy aha 6-7-9 12 vagyunk 12-en. Erre ő, hogy 2 en levernek minket. Mondja Gergő aki tegnap velem hintázott, hogy azért ezt nem kéne. Erre mondja neki, hogy te halgass, senki nem kíváncsi rád. Erre azt mondtam neki, hogy a maga ocsmány fejére se kíváncsi senki. De nem szólt semmit, hanem a haverjaihoz ment. Mi megvártuk volna, hogy kijöjjön az a "kocsi" de nem jött. Felültek a biciklire és elmentek. Én utánuk kiáltottam, hogy Hol van a rendőrség, te alkoholista?
Utána bementem a kisboltba, és megkérdeztem, az eladónő-t, hogy nem kik ezek nem tetszik tudni? Erre azt mondta, hogy közterület felegyelők aztmondták. De rossz bickilivel, a kisboltban vannak, kb 7-en. Nem hiszem, hogy azok lennének, mert akkor egyszerűen a kezembe nyomott volba egy csekket..
Akkor lényegében, hogy néz ki egy közterületes?
Mit visel, mivel jár stb.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!