Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Felsőoktatásban tanári visszaé...

Felsőoktatásban tanári visszaélés gyanúja, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Az egyik felsőoktatási intézményben úgy érzem, hogy egyes tanárok visszaélnek hatalmukkal, irreálisan nehéz vizsgákat állítanak össze ami magas bukási arányt okoz. DE! Vizsgaidőszak előtt mindig szoktak tartani korrepetálást pénzért. Szerintem ez így elég jó üzlet nekik, tehetnék ez ellen valamit? A kemény tanulás mellett...

2015. máj. 29. 11:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Persze, hogy volt nem jogos karó, amikor kipuskáztam az egészet, azt egyest kaptam, de volt annyi eszem, hogy ne menjek fel a tanszékre (előfordult előtte, hogy helyben rákérdeztek dolgokra, s akkor kiderült ám a turpisság). De rendben, legyen igazad, tényleg mindig a tanár tehet arról, hogy megbuktatnak, hiszen te mindig mindent megteszel a siker érdekében, állandóan tanulsz, de azok a mocsok tanárok csak-csak nehéz dolgozatokat állítanak össze. Brühühü...
2015. máj. 31. 13:37
 22/22 A kérdező kommentje:

Az okostojásnak, aki már több kommentben is a tanárok pártját fogta: nem tudom te milyen iskolába jártál milyen szakot végeztél, de gondolom ott is előfordult, hogy egy tárgynál nem csak 1 tanár javította a vizsgákat és adta az osztályzatokat. Van, aki kifejezetten rosszindulatúan osztályoz (példa erre, hogy a dolgozatok megtekintésénél végül kiderült, hogy több pontot érdemelnek az illetők, csak az adott tanár valamiért nem adta meg).

A kocsmázós kommentednél gondolom magadból indultál ki, mert ha te azt hiszed, hogy minden fősulis a szabadidejének nagy részét kocsmában tölti az téged minősít.

Amúgy meg tényleg vedd már észre miről szól a kérdésem, visszaélésről. Nem csak szimplán arról van szó, hogy nehéz egy tárgyat teljesíteni, hanem elég gyanús, hogy maszek korrepetálást tartanak egy magas bukási arányú tárgynál. Kár, hogy semmi építő jellegűt nem tudtál hozzátenni, csak jöttek a sztereotípiák meg a tipikus többet kell tanulni duma...

2015. jún. 1. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!