Ha magyarországon piti ügy miatt közmunkára ítélnek, de én külföldre költözöm, amiatt piszkálhatnak? 240 óra közmunka, jogerős bírósági ítélet. Ez körülbelül 1 évre magyarországon marasztalna, mert 4 napot kell havonta ledolgozni.
Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 07:45
11/14 anonim válasza:
Igen. Átváltoztatják szabadságvesztésre, ami mindenhol végrehajtható.
12/14 anonim válasza:
Ahogy a többiek mondják: a bíróság átváltoztatja szabadságvesztésre. 4 óra közérdekű munkát váltanak át 1 napi szabadságvesztésre, szóval a helyedben megfontolnám, megér-e neked 60 napig fogházban csücsülni.
13/14 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy Eu szinten köröznek,bár ilyen súlyú ügy miatt nehezen tudom elképzleni, de van rá esély. Azt nem hiszem hogy hazahoznak, az is lehet, hogy végrahajtják Hollandiában.(Amivel nyilván jobban jársz, mint ha nálunk...)De az egész elég összetett dolog szerintem, konzultálj ügyvéddel, én azt javaslom. Lehet pl. az is számít, hogy Hollandiában bűncselekménynek számít-e ugyanez...
14/14 anonim válasza:
Mindenesetre én hasonló helyzetben inkább választanám a két hónap holland börtönt, mint hogy egy évig itt maradjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!