Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ha kulfoldre megyek megtalálha...

Ha kulfoldre megyek megtalálhat a NAV, illetve a rendőrség nem jogerős bírósági ügyekkel?

Figyelt kérdés
2015. máj. 4. 05:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A nav behajthat rajtam barmit?
2015. máj. 4. 05:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Természetesen. Amég jogosan teszik ezt.
2015. máj. 4. 07:03
 3/11 A kérdező kommentje:

És ha nincs mit rajtam behajtani úgy, hogy közben külföldön vagyok mit tehetnek?

Mert mondjuk a seggemben tartom a pénzemet?

2015. máj. 4. 07:03
 4/11 A kérdező kommentje:
Jópár éve külföldön élek, és úgy tudom be akarják hajtatni a tb-t a kint dolgozó magyarokon, akik nem jelentkeztek ki az országból. Ettől tartok én is, mert legalább 2 millió forinttal tartozom nekik.
2015. máj. 4. 07:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom az ilyen ügyek, hogyan zajlanak. Gondolom havonta vonják le a fizetésedből, ha nem mész bele akkor pedig börtönbüntetés. Bár ez nagyban függ attól melyik országban vagy.Mert ahol nincs kiadatás és a pénzedhez sem férnek hozzá ott esélytelen, hogy bármit is tegyenek.
2015. máj. 4. 07:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Börtönbüntetés adótartozás miatt? Én ilyenről még nem hallottam.
2015. máj. 4. 07:20
 7/11 anonim ***** válasza:

Miért? Szerinted mi lesz, ha valakinek tartozása van az állam felé és nem fizet?

Ez kb ugyan az a kategória, mint mikor a szerencsejátékosok nem fizetnek és a nav rájön. Vagy fizet vagy leüli.

2015. máj. 4. 07:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de milyen jogon fenyegetőzne bárki is a szabadságom megvonásával csak azért, mert külföldön dolgozom (tisztességesen) itt élek, és ide adózom? vagy 10 éve nem jártam már magyarországon.
2015. máj. 4. 07:29
 9/11 anonim ***** válasza:
A 7. marhaságot ír, adósságot nem lehet leülni.
2015. máj. 4. 08:29
 10/11 anonim ***** válasza:
nem kell leülnöd, ez hülyeség, de az elmaradt TB-t előbb-utóbb be KELL fizetni majd. ha most elintéznéd a papírmunkát, és esetleg visszamenőleg is rendelkezel papírokkal hogy valóban kinn dolgoztál, akkor nem lesz tartozásod, ilyen egyszerű! ha kimész külföldre, a TB-t le kell otthon mondani, mert a NAV nem látnok, hogy tudja hogy te hol dolgozol.
2015. máj. 4. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!