A rendőröknek van joguk megkérdezni hova megyek?
Bárki megkérdezheti, hogy hová megy. Ha épp egy ismerőssel találkozik, akkor valószínűleg ő is érdeklődik, hogy mit csinál, mi történt vele...
Ha ez nem tetszik neki rakjon egy táblát a nyakába, hogy "nem válaszolok kérdésekre, ne is szóljatok hozzám".
Rendőr: - Hová mész kisfiam?
- Lapos elemér'
- Nem a nevedet kérdeztem!
jajj mert most mibe telik egy "haza" vagy egy "munkába" tőmondat?
nem el kell kezdeni bas×akodni...
Nem értem mi a fene bajotok van.
Ha leszarja a rendőr hogy ki mit csinál az a baj, ha nem akkor a kuva anyát...
Ne haragudjatok meg, de ha pl egy kieső helyen éjszaka valaki baktat, és arra jár egy rendőr, és megkérdezi az uticélját az miért baj? Miért baj hogy igazoltatja? (amúgy azt indok nélkül lehet)
Van sapka, nincs sapka... persze ha cigány lenne, akkor: jaj de helyes, bontsunk pezsgőt, de ha magyar?! Akkor kuss a neve, meg mitképzel?
ui: a rendőrt nem az érdekelte hova megy, csak ha habog, meg képtelen hülyeségeket mond, akkor valószínűleg épp bűnelkövet... Egyébként ha meg rendőr kérdezi tőled, az nem olyan mintha a szomszéd lenne... neki köteles vagy válaszolni, ha meg kijelented: "Nekem jogom van bla-bla" lehet az éjszakát a zárkában töltöd, megjegyzem nagyon helyesen, mert ha ekkora proli paraszt vagy, meg is érdemled.
2-es!
Ezt a "72 órára,indoklás nélkül bent is tarthatják" dolgot honnan vetted? :)
Hallottad valahol, vagy csak a kérdezőt (ill. bátyját) akarod ijesztgetni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!