Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Több jogot adnátok a rendőröknek?

Több jogot adnátok a rendőröknek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 7. 14:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Milyen téren?
2012. márc. 7. 14:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Leginkább arra gondoltam,ha valakit le kell tartóztatniuk és az illető nem engedelmeskedik. Jelenleg úgy tudom kábítófegyvert sem nagyon használhatnak,mert a gyanúsítottnak baja eshet..
2012. márc. 7. 14:28
 3/8 anonim ***** válasza:
A rendőrségi törvény leírja ezeket,most nincs kedvem keresgélni,írd be google-be azt nyomasd
2012. márc. 7. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem! Azt kell kihasználni ami van! Szerintem az a jog elég nekik amivel rendelkeznek.
2012. márc. 7. 14:54
 5/8 anonim ***** válasza:
5%
Megvonnék tőlük minden jogot. Elküldeném őket kapálni és feladatuk a Magyar Gárda venné át.
2012. márc. 7. 15:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Frászt jogot, egy rendőrnek ne joga hanem kötelessége legyen fegyvert használni ha a helyzet megkivánja...
2012. márc. 7. 17:35
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

"Megvonnék tőlük minden jogot. Elküldeném őket kapálni és feladatuk a Magyar Gárda venné át."

Egyetértek! A rendőrséget fel kell oszlatni. Ők a legnagyobb bűnszervezet, ha tőlük megszabadulnánk a bűnözés is minimálisra esne vissza.

2012. márc. 7. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Azzal egyelőre nem sokra mennének, először üzemanyagra több pénzt adnék, hogy tovább járőrözzenek.
2012. márc. 7. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!