Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi történik ha nem mondom meg...

Mi történik ha nem mondom meg a rendőröknek a határnál, hogy hova megyek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Akkor kötekedhetnek hogy átvizsgálják jobban a kocsidat meg mindenféle baromságról is kérdezhetnek. Ilyenkor célszerű hogy tettesd magad egy hülye túristának, vagy egy ott élő rokonodnak hogy hozzámész látogatóba.
2012. febr. 18. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
A határon nem határőrök vannak? Persze Magyarországon már nincs határellenőrzés EU miatt, max a még nem uniós államoknál.
2012. febr. 18. 15:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Nem rájuk tartozik hová mész vagy honnan jössz ezt a kérdést nem is azért szokták feltenni mert nem leszarják az úticélod, hanem hogy nem jössz-e zavarba, amiről esetleg bcs elkövetésére lehet következtetni.
2012. febr. 18. 17:47
 4/12 Alfred Stokes ***** válasza:
100%
Azt fogják hinni, hogy nem tudod.
2012. febr. 18. 20:20
 5/12 anonim ***** válasza:
mondjuk ha te flegmázol megteheti hogy nem engednek be az országba mer épp bármit kitalálhat,pl szebiába van nálad egy bőrönd ruha akkor már azzal az indokkal vissza is küldhet mivel textilt nem vihetsz be az oszágba,de akármit kitalálhat,ha akar hidd el hogy talál valamit.
2012. febr. 19. 06:29
 6/12 anonim ***** válasza:

Határőrrel ne húzz ujjat! Engem egyszer nem akartak beengedni a feleségem hazájába (gyűlölik, ha helyi nő külföldi férfivel van együtt). Szívatott, kötekedett, nézte az útlevelemet, hogy én vagyok-e a képen. Pedig én csöndben álltam és tisztelettudóan köszöntem neki.

Ha még vissza is szólsz (Nem mondom meg!), akkor fog és visszafordít. Úgyis neki lesz igaza.

2012. febr. 19. 10:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért ne mondanád meg?
2012. febr. 19. 11:10
 8/12 Balázs'no1 válasza:
0%
Semmi köze hozzá ! Sanos a mi világunkban az állatok parancsonak... kamuz nekia a hülyének valamit :)
2012. febr. 21. 18:30
 9/12 Balázs1987 válasza:

Van egy kb 40 határőr ismerősöm, szépen felelsz arra amit kérdeznek, és nem agyalsz ilyen hülyeségen... ez olyan, mint, hogy a rendőr megkérdi ittál-e, és azt feleled, hogy: Közöd?!

Normálisak átlagban, de ha bunkózol, ne várj jót! Meg azért dolgoznak, hogy éjszaka nyugodtan aludj (lásd lefoglalt fegyverek, drogok, stb.), legyél normális, ennyi.

2012. febr. 22. 18:48
 10/12 anonim ***** válasza:
tegnap 18:30 több köze van hozzá mint gondolod,ő hazájába mész te egy idegen vagy ott,tekintheted úgy hogy idegen házba mész be és a tulajdonos megkérdezi mit szeretnél nála,illik megmondani.
2012. febr. 22. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!